|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Επιτέλους ήρθε η στιγμή να αποκτήσω κι εγώ ένα λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο! Καθότι πιάνουν τα χέρια μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το 50λιτρο που έφτιαξα το καλοκαίρι, θα επιχειρήσω να το φτιάξω μόνος μου με τη βοήθεια σας! Θέλω όμως πρώτα να το μελετήσω καλά για να αποφύγω τυχών λάθη... Οι διαστάσεις θα είναι 112 x 47 x 60 (M x Π x Y), και χρειάζομαι τη γνώμη σας για το τζάμι: 10άρι τζάμι είναι ΟΚ? Θα μπουν και κόντρες, σκέφτομαι για 8άρι τζάμι γύρω στα 6 cm, είναι ΟΚ? Σιγά σιγά λεώ να αρχίσω να παίρνω προσφορές για τζάμια, τι μου προτείνετε? Απλό λευκό τζάμι? ¶ντε, να γίνεται σιγά σιγά η αρχή και θα επανέρθω με μπόλικες ερωτήσεις... ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |