|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την s.v που έχω στο Co2 , σε έξοδο α.ο για αυτόματη αναπλήρωση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις στοιχεία της ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης θέλω να στείλω την έξοδο της α.ο από το μπάνιο στο ενυδρείο , περίπου 12μ , ακολουθώντας τους χάλκινους σωλήνες της θέρμανσης από καυστήρα αερίου. Έτσι δεν θα χρειαστεί καμιά τρύπα , κανένα κάρφωμα παρά μόνο δεματικά. Όταν καίνε οι σωλήνες μπορείς να τους πιάσεις αλλά για λίγο , να βάλω κάποιο μονωτικό στα σημεία που θα δένω ;
------------------------- Στο ένα ταμπελάκι γράφει κατασκ. m&m pd263dvg 0-18 bar και στο άλλο 18VA ED 100% Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gaia : 01-02-10 στις 14:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μεμβράνη της ηλεκτρομαγνητικής αφού κάνει για CO2 (που είναι διαβρωτικό) θα κάνει μια χαρά και για νεράκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια ηλεκτρομαγνητική της Aqua Medic και το εγχειρίδιο χρήσης γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με νερό A/O υπό όρους, δηλαδή πριν από τη μεμβράνη της A/O...
|
||||
|
||||
![]()
Λέει να προηγείται κάποιο μηχανικό φίλτρο για αποφυγή φραγής της μικρής οπής της από σωματίδια , ότι η μικρή οπή μπορεί να ρίξει την απόδοση της αλλά στο τέλος λέει
The solenoid valve may not be operated with sea water or pure water (reverse osmosis) ;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως, νομίζω ότι η ικανότητα λειτουργίας μιας Η/Μ βαλβίδας με νερό Α/Ο ή κάποιο άλλο ειδικό υγρό, έχει να κάνει με το διάφραγμα ή τη μεμβράνη της κάθε βαλβίδας, οπως σωστά είπε ο George. Προφανώς, υπάρχουν Η/Μ βαλβίδες που είναι κατάλληλες για την κάθε χρήση. Γιαυτό, νομίζω ότι το καλυτερο θα ήταν να πάρεις μια βαλβίδα ειδικά για τη χρήση που τη θέλεις.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή Solenoid Valve | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-11-04 12:56 |