|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 100Λ.. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ EHEIM.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ.. Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ..(ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ)ΚΑΜΙΑ (ΠΑΤΕΝΤΑ).. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
Εμφανίσεις: 3371
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ???? ΝΑΙ Η ΟΧΙ | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-08-09 14:14 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Αδέλφια Χρόνια Πολλά, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας, | wodan | Malawi | 10 | 05-05-05 23:45 |