|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στους θαλασσινους ,μια ερωτηση θελω να κανω ,λοιπον..εχω κατασκευασει ενα θαλασσινο 130χ50χ60 390λ
και οταν μου εκοψαν τα τζαμια τα παραγγειλα ζητησα να μου κοψει φαλτσο τις 2 πισω πανω γωνιες οπως και εκανε. Τωρα το δουλευω με εξ.φιλτρο θελω να κατασκευασω ομως σαμπ 160λ και να φτιαξω εξ.υπερ. δηλ.το νερο να περναει απο τα 2 τριγωνα κοματια που εχω αφαιρεσει και με απο ενα durso και το κουτι του κολημενα εξ.σε καθε γωνια τα οποια θα ενωνονται σε μια κεντρικη που θα κατεβαζει το νερο. Δυο λοιπον εξ. υπερ. που θα μοιραζονται το φορτιο του νερου ,το ερωτημα ειναι φτανει ο χωρος απο το γυαλι που εχω αφαιρεσει και στις 2 γωνιες για να περασει το νερο ή οχι ,εγω νομιζω οτι ειναι οριακο , οι γωνιες ειναι κομενες 5εκ. μηκος χ 4εκ. απο την κορυφη του ενυδρειου προς τα κατω χ 6εκ. η υποτεινουσα , το ξερω οτι εξαρταται και απο την αντλια που θα βαλω ... ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι κομενα τα φαλτσα απο την μεσα και απο την εξω πλευρα του γυαλιου εδω υπαρχει και ο σωλινας του φιλτρου το οποιο θα το βγαλω στη συνεχεια καθως και το ξυλο απο την εξω πλευρα το οποιο ειναι το καπακι το οποιο φευγει επισης
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορεις να βαλεις μια της τουνζε ?? βεβαια κανει κανα 100 ευρο
|
||||
|
||||
![]()
μωρε πηγα και την ειδα μια χαρα ειναι εχει και τις σωληνωσεις κομπλε
δηλ. την βαζεις και δουλευει ,αυτο που θελω ειναι να εκμεταλευτω τα υπαρχοντα κοψιματα αν γινεται αν οχι χτυπαω μια ετοιμη και τελειωνω, το ερωτημα ειναι φιλε οτι ειδα πως κατευαζει μεχρι 1200λ με 1500λ την ωρα θα καλυψει τις αναγκες 340λ+120λσαμπ(καθαρα)?
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορουσες να κατασκευασεις δυο εξωτερικα κουτια στο πισω μερος αλλα νομιζω ειναι λιγακι παρακινδυνευμένο.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα βαλεις την tunze?? για πιο μοντελο μιλας? για βλαλε καμια καλυτερη φωτο αν μπορεις
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε συ αυτο η θελα να πω δυο εξωτερικα κουτια με durso ,εχει 2 ή 3 μοντελα το ενα ειναι με τρυπα στο τζαμι το αλλο με κουτι μεσα κουτι εξω και ενωνονται με ενα π που περναει απο πανω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |