|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Σημερα παρατηρησα οτι το ενα απο τα molly μου το ενα ματι του ειναι καπως θολο , κατι αλλο πανω του και στα αλλα ψαρακια δεν βλεπω να εχουν ,τρωει κανονικα . Οι μετρησεις ειναι σε κανονικα επιπεδα , αλλαγη νερου εχω προγραμματισμενη για αυριο και η θερμοκρασια ειναι στους 28-29 , καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρωτων βαλε μια φοτο.Δευτερον εχεις καποιο φαρμακο?Πως ειναι αυτα που εχει επανω του ασπρα στηγματα?
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως φωτογραφια δεν μπορω να βγαλω τωρα , πανω του δεν εχει καποια σημαδια μοτο το ενα ματι του ειναι καπως φουσκωμενο και λευκο ... Αυτο το συμπτωμα μονο βλεπω . Στο σωμα του επανω δεν φενετε να εχει κατι ... Φαρμακο δεν εχω ποτε βαλει .
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε την αλλαγή νερού σήμερα(σε μεγαλύτερο ποσοστό απο ότι κάνεις) και αλατάκι, το τόσο θα το βρείς εύκολα με μια αναζήτηση.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς όπως τα είπε η Marly, αλλαγή νερού και αλάτι (ενυδρειακό ή τυροκομικό)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια θα γινει η αλλαγη νερου και μετα θα μπει και το αναλογο αλατακι ... Το μονο κακο ειναι οτι μας επεσε πανω στις διακοπες ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ MOLLY | kalymnos7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-03-09 21:18 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Dalmation Molly | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-01-08 11:50 |
Molly σε ενδιαφέρουσα | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 7 | 24-05-07 07:22 |
Πρόβλημα με Molly | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-01-05 23:20 |