|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και πολυ καιρο εχω φτιαξει το προφιλ μου με εικονες!
και προσφατα πηγα σε ενα φιλο μου και μπηκα απο τον υπολογιστη του στο προφιλ μου και δεν εβλεπα εικονες. μπαινω απο internet explorer και οταν μπω απο google chrome γινετε το ιδιο(εικονες γιοκ) χρησιμοποιω το θεμα blueworld+ Οπως το εχω ![]() Οπως το βλεπω απο google chrome ![]() εσεις πιο απο τα δυο βλεπετε?? πιον browser χρησιμοποιητε?? λετε να εχει να κανει με τον υπολογιστή?? το λινκ του προφιλ μου:http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=3941 Υ.γ. στις φοτο αλαξα την μεγενθυση για να φαινετε ολο το προφιλ ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνυματα επισκεπτων στο προφιλ | netblues | Greek Aquarist's Boards | 28 | 28-09-08 00:18 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |