|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας στο σαλονι στου σπιτιου υπαρχει ενα 700λιτρο ενυδρειο το οποιο ειναι διαμπερες.....θελω λιοπον να το διακοσμησω εφοσον δεν μου αρεσε η προηγουμενη διακοσμηση του. μεσα εχω ενα πακου δυο οσκαρ και προσορινα δυο μικρα pangasius.....θα μπορουσατε να μου προτεινεται τροπους διακοσμησης για το διαμπερες ενυδρειο μου........?
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε το ενυδρειο αδειο να εχουν χωρο τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε το πακου και τα pangasius και βλεπουμε.....
αλλιως ακολουθησε τη συμβουλη του kwstas.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοσμηση ενυδρειου με οσκαρ και πακου | Αber | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 03-07-09 07:28 |
Διακοσμηση | Dionysia | Χρυσόψαρα | 19 | 16-03-09 23:21 |
Στησιμο& διακοσμηση ενυδρειου σε 2 λεπτα !! | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 09-12-08 10:33 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ OSCAR | eve_gr2000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 24-01-08 16:47 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-07 15:29 |