|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα από τις συμβουλές από το φόρουμ αλλά και με το δικό μου προσωπικό γούστο προχώρησα σε κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο μου.
Πρόσθεσα περισσότερες πέτρες και έβαλα φυτά για ομορφιά αλλά και για βιολογία, ανούμπιες και τζάβα φερμ. Δεν έχω παρατηρήσει να τα πειράζουν έως αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς οι βαλισνέριες δεν άντεξαν και η τύχη τους ήταν άδοξη...Σας παραθέτω ένα βίντεο από το ενυδρείο μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 14-03-10 στις 02:20 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο βιντεακι
και ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλό! Όταν πιασουν και τιποτα αλγες και γίνει ακόμα ποιο φυσικό....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι μπράβο
![]() Με τα 2 είδη όμως Tropheus πιθανότατα θα αποκτήσεις και υβρίδια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kλεοβουλε δε θα εχει προβλημα διοτι τα duboisi ειναι το μοναδικο ειδος που παει με ολα τα αλλα τροφεους χωρις κυνδινο υβριδισμου.
Μπορεις να το τσεκαρεις και στον αναλογο πινακα εδω...Οποτε ολα καλα... Καλους απογονους ευχομαι! Τι διαστασεις ειναι το ενυδρειο ακριβως? ωπα οκ, το ειδα στο youtube 180*62*75cm.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί έχω δει υβρίδιο duboisi πριν χρόνια σε ενυδρείο φίλου αλλά δεν θυμάμαι πια με πιο απο τα υπόλοιπα tropheus.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον evaggelo ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερουσα πληροφορια, θα εχω το νου μου...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ όταν αποφάσισα να βάλω τα 2 είδη μαζί το έψαξα αρκετά. Και ο πίνακας που ανέφερε ο mikenuke αλλά και ένα άλλο άρθρο που διάβασα έλεγαν ότι τα Duboisi δεν υβριδίζουν με άλλα είδη Tropheus. Ελπίζω να το δω και στην πράξη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eκανα λιγο googling μετα απο αυτη τη συητηση και δεν προεκυψε καποιο στοιχειο, μπορει να δημιουργηθηκε λαθος εντυπωση τοτε, κλεοβουλε, μποριε και οχι.
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο ενυδρειο μπραβο.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο το βιντεάκι!!!
Μου άρεσε ιδιαίτερα το στήσιμο των πετρών |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο και το ενυδρειο αλλα και το βιντεακι.
αμα πρασινισει και απο τις αλγες οπως σου λενε τα παιδια απο πανω θα γινει τελειο πιστευω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEW TANGANYIKA TANK 750LT | evaggelos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-02-10 00:44 |
Tanganyika tank...!!!! | biothanasis | Tanganyika | 19 | 25-02-08 12:05 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |