|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Τοποθετηση εξωτερικου φιλτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σε ολο το forum.Εχω αγορασει ενα eheim 2224 για το ενυδρειο μου (70λιτρα, λιγο μικρο ειναι αλλα θελω να παρω μεγαλυτερο).Μεχρι τωρα εχω ενα μικρο φιλτρο εσωτερικο που ειχε το ενυδρειο οταν το πηρα.Τι πρεπει να προσεξω στην τοποθετηση του?Να το γεμισω με νερο απο το ενυδρειο,σωστα?Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε.Ειμαι νεος στο χωρο του ενυδρειου (6 μηνες).
Ευχαριστω. |
|
Εμφανίσεις: 5194
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | xrele24 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-09 14:41 |
Εξωτερικος θερμοστατης | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-01-09 22:01 |
ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | rafaelgate7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-07-08 18:34 |
Σωστη τοποθετηση σωληνων φιλτρου? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-08 02:31 |
τιμες εξωτερικου | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-08-06 22:07 |