|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:121 x 51 x 62 Όγκος: 300 lit Κατηγορία:φυτεμενο κοινωνικο Φυτά: Crinum calamistratum-Microsorium pteropus-Hygrophila siamensis-Hygrophila difformis-Valisneria nana-Bacopa caroliniana-Ludwigia repens-Rotala rotundifolia-Myriophyllum mattogrosenses-Alternanhtera lilacina "reineckii"-Hygrophila rosanervig-Ceratopteris thalictroides-Micranthemum umbrosum-Rotala "nanjeshan"-Blyxa japponica-Eleocharis acicularis-Pogostemon helferi-Echinodorus tenellus-Java moss-Fontinalis antipyretica-Cratoneuron filicinum-Riccardia chamedryfolia-Lomariopsis lineata-Anubias coffeafolia-Glossostigma elatinoides. Ψάρια / ¶λλα είδη: 10Rasbora heteromorpha, 2 neon tetra, 1 cardinal tetra. Διακοσμητικά υλικά:O σκελετος ενος θαμνου και αλλα ξυλα μαζεμενα απο την φυση. Λευκη αμμο και χαλικι χαλαζιακο. Πετρες οταν βρω βασαλτη η σχιστολιθους. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:Κρεμαστο φωτιστικο συστημα Solar max 4 X 54watt grolux dimmable. Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες οι 2 λαμπες και 5 ωρες ολες μαζι. Φιλτράρισμα:ΕHEIM 2215 και ΕΗΕΙΜ 2236 Θερμοστάτης:300W τιτανιου με controller Elliwell ic902 Λίπανση: Παροχή CO2:φιαλη 3 λιτ Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!
![]() ![]() Το κενό που άφησες στο κέντρο μου αρέσει πολύ. Εύγε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!! μολις φουντωσουν και τα φυτα θα ειναι τελειο...
μια παρατηρηση ( ερωτηση )... ο σκελετος και τα ξυλα απο την φυση θα αντεξουν στο ενυδρειο η θα σαπισουν και θα σου χαλασουν αυτο το πολυ ομορφο στησιμο?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο
Μπραβο Κατι παρομοιο σκεφτομαι και εγω Αλλα οχι με τοσο κενο αναμεσα στο φυτα Λεω για μονοπατια Τεσπα Καλη συνεχεια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα υποβρυχιο κοσμημα...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφο.
Αμα ειναι καλυτεχνης ο ανθρωπος ! ! ! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω σκέψου σε 1 με 2 μήνες πως θα δείχνει.
Μπράβο ¶λεξ.......βαρέθηκα να το λέω χα,χα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέποντάς το, σκέφτομαι διαγωνισμούς στο μέλλον.. Πολύ καλό!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Αλεξ.Παρα πολυ ομορφο και διαφορετικο.Ειδικα οι ριζες ειναι ολα τα λεφτα.Υπομονη μεχρι να φτασει εκει που θελεις.Ειμαι σιγουρος οτι το τελικο αποτελεσμα θα ειναι ακομα πιο ομορφο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε πάρα πολύ ωραίο.Αντε καλή συνέχεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικό κουκλί !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους σας !
Πιστευω οτι θα αλλαξει πολυ ακομα. Πετρες χρειαζομαι για να ολοκληρωσω αυτο που εχω στο μυαλο μου, αλλα θα παρει καιρο να βρω τις καταλληλες. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την υποψία ότι το δοκίμασες, οπότε ανέβασε και μία φώτο με λευκό φόντο........μου το χρωστάς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό (Myriophyllum mattogrosenses) εμένα μου έχει βγάλει την πίστη όσες φορές το δοκίμασα!
Ελπίζω να σου πάει καλά και ...αν κλαδέψεις βάλε μια φωνή!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το δοκιμασα..ναι, αλλα δεν βγαινει ασπρο αλλα ροζ (4 grolux) . Επειτα φωτισα με κρυφη λαμπα τον τοιχο πισω αλλα ηθελε πολυ πιο δυνατο φως. Ασε που η φωτ μηχανη μου ειναι της πλακας.. Παντως εχω την πεποιθηση οτι με λευκο φοντο ισως να δειχνει πιο ομορφο, αλλα μονο αφου ωριμασει και γινουν οι moss στα κλαδια.
![]() Πασχαλη ισως σου φανει απιστευτο αλλα το κλαδεψα ηδη (χτες) Κοντεψε να βγει εξω απο το νερο μεσα σε 6 μερες που το χω ! Κλαδεμα θα εχεις συντομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να λεμε τωρα
![]() Αναρωτιεμαι τι σχεδια εχεις παλι ![]() Εισαι σιγουρος για τα ξυλα? δλδ δεν θα αφησουν στο νερο κατι βλαβερο? Τι σε επεισε οτι δεν θα υπαρχει προβλημα? Τι τροπους ελεγχου θα ακολουθησεις?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρομερο αποτελεσμα απο τα καλυτερα στο ειδος του που εχω δει αντε αντε να το κατεβασεις σε κανα διαγωνισμο
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα πολυ ομορφο!!!
να το χαιρεσαι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα ομως πολυ ομορφο, μπραβο!!!!
το μονο ομως ειναι οτι τα νεον και τα καρδιναλ ειναι κοπαδοψαρα, και θελουν παραπανω ατομα...
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε,απο τα καλυτερα που εχω δει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο!
![]() .... άντε και στα δικά μας (μου)!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι ζωγραφισες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό!!!!
![]() Μπράβο.
|
||||
|
||||
![]()
Θελω και εγώώώώώώώ΄
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ειναι αριστουργημα το ενυδρειο σου !!!Ευγε!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο! Δεν υπάρχουν λόγια!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
άμα είσαι καλλιτέχνης... είσαι καλλιτέχνης. τέλος!
amano η καρέκλα σου τρίζει... ![]() |
![]() |
Tags |
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |