|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα αποφάσισα να φτιάξω μια γέφυρα στην μέση τις λίμνης με διάστασης 4 μετρα μήκος και 1,20 πλάτος με το τόξο στα 40 εκατοστά και με δάπεδο ξύλινο χωρίς κενά κουμπωτό θέλω ιδέες για το τι μπορώ να κάνω εκεί σκέφτομαι για φωτισμό από κάτω και να κρεμάσω και μερικές γλάστρες με φυτά.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου στην Λευκωσία (Κύπρος) | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 703 | 26-04-11 23:58 |
Η λίμνη μου κοντά στην Δοϊράνη | kingrim | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 16-02-10 22:32 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |