![]() |
#1 |
για να μαθαίνουμε
![]() Αξιολόγηση:
![]() Τις τελευταίες μέρες επισκέφτηκα το Βερολίνο και πήγα στο ζωολογικό κήπο. Ένα κομμάτι του είναι αφιερωμένο σε ενυδρείο. Έβγαλα φωτογραφία ένα γκάλαχερ καρχαρία στο φυσικό του μέγεθος, για να γίνει κατανοητό πόσο πολύ μεγαλώνει αυτό το ψάρι. Πηγαίνωντας εκεί κατάλαβα ότι κατά καιρούς έχω ταλαιπωρήσει και εγώ αρκετά ψάρια με την απειρία και τη ξεροκεφαλιά μου, αλλά από την άλλη είναι απαράδεκτο ένα pet shop να πουλάει αυτό το ψάρι και να το φέρνει μαζικά. αυτό το ψάρι θα έπρεπε να έρχεται μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Ξέρω τα έχουμε ξαναδιαβάσει αυτά εδώ, αλλά μόνο αν το δεις μπορείς να το καταλάβεις.
|
|
Εμφανίσεις: 1692
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο και καποιοι που εχουν ακομα τετοιου οιδους ψαριων στα ενυδρεια τους πιστευω να τα βγαλουν.Ασε που εχω δει πετσοπ να εχει σε μια σταλια ενυδρειο γυρο στα 20 παγκασεους και καποια να ειναι κατω ψοφια και ολλα τα αλλα που ζουσαν να ειναι βασανισμενα απο ick.Και μαλιτα οταν ειπα στον πετσοπα οτι εχουν ick ξερετε τι μου ειπε?Οτι ειναι μπουρμπουλιθρες απο το φυλτρο που κολαν πανω τους.........ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τωρα λοιπον οποιος αναφερεται σε παγκασιους θα του πεταμε το λινκ..
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|