|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθώ να εγκαταστήσω παροχή CO2 με μπουκάλα, και έχω στα χέρια μου το σωληνάκι το οποιό είναι 4mm/6mm, μαύρο, και ειδικό για να αντέχει στο διοξείδιο.
Το πρόβλημα: δεν είναι αρκετά εύκαμπτο, με αποτέλεσμα όταν πάω να το γυρίσω προς τα κάτω (στο σημείο που βγαίνει από το καπάκι του ενυδρείου) για να πάει προς τη μπουκάλα, η άλλη άκρη του "σπρώχνει" το διαχυτήρα προς διάφορες κατευθύνσεις (είναι ο έτσι-κι-έτσι διαχυτήρας που δίνει ο aquaristic). Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το δύσκαμπτο σωληνάκι; Σκέφτομαι να το αλλάξω με σιλικόνης, αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχει στο διοξείδιο μακροπρόθεσμα. Γνωρίζει κανείς; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παροχή CO2 | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-02-09 15:17 |
Παροχή CO2!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-01-09 12:01 |
Πρόβλημα παροχής CO2 | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-10-08 10:22 |
Πρόβλημα με παροχη co2 diy | panaghs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-10-08 20:33 |
Συστημα παροχης CO2 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 65 | 12-09-05 09:43 |