|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ενυδρείο 120λτ με χρυσόψαρα για 2 χρόνια. Την προηγούμενη εβδομάδα το 1 από κίτρινο έγινε άσπρο εντελώς. ήταν ζωηρό και δεν φοβήθηκα, όμως πέθανε και το βρήκα φαγωμένο από τα υπόλοιπα. Τώρα ένα πορτοκαλί έχει ασπρίσει επίσης και το έβαλα σε μια γυάλα. Παραμένει ζωηρό (όπως και τα υπόλοιπα). Δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις, μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει; τι μπορώ να κάνω;
ευχαριστώ χρήστος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω??? Είμαι τελείως μπερδεμένη... | Korinaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 18-05-09 13:46 |
Νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα - Βοήθεια | Sakura | Χρυσόψαρα | 19 | 20-10-07 13:19 |
Ενα πακετάκι ερωτήσεων απο εναν τελείως άσχετο αλλά με πολύ μεράκι να μάθει τα πάντα. | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 10-06-07 11:56 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Γιατί πεθαίνουν τα γατόψαρά μου;;; | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-07-05 23:03 |