|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν τα πάω καλά με το σκίμμερ μου
![]() σταμάτησα την λειτουργία του διότι έβαλα ένα φάρμακο για το κυανοβακτηρίδιο. 2-3 μέρες μετά που το ξανά έβαλα σε λειτουργία δεν λειτουργεί όπως πριν. Πιο συγκεκριμένα το δοχείο που βγαίνει από το πάνω μέρος (αυτό που μαζεύει τις βρωμιές) γεμίζει κατευθείαν με πολύ αφρό, τόσο που βγαίνει από πάνω νερό και έκανε χάλια το πάτωμα. ¶νοιξα παραπάνω την βαλβίδα και τώρα δεν βγαίνει τόσο γρήγορα το νερό από πάνω αλλά όλο το δοχεί γεμίζει με νερό σχεδόν αμέσως αντί να γεμίζει μόνο με τις βρωμιές όπως πριν. το αποσυναρμολόγησα, το έπλυνα επί της ευκαιρίας, το συναρμολόγησα και πάλι τα ίδια.. έχω αγανακτήσει ![]() καμιά συμβουλή? κανάς χριστιανός που να μένει κοντά στην Παύλου Μελά (Θεσ/νίκη)? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταίει το skimmer το chemi clean είναι ο "υπαίτιος" ............ ετοίμασε φρέσκο νερό, συμπλήρωνε όσο το skimmer σου πετάει, άνθρακα και υπομονή
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι ακριβώς είναι το chemi clean? |
|
||||
|
||||
![]()
Chemi clean είναι το πιο γνωστό φάρμακο για το κυανό!Εσύ τι φάρμακο έριξες?
|
|||
|
|||
![]()
μου το έδωσε ένα παιδί, κίτρινη σκόνη ήταν την οποία έξυνε από κάποιο κύβο νομίζω. Μου είπε ότι είναι από ΗΠΑ και ότι έχει μία ουσία που απαγορεύεται στην Ε.Ε. Δεν μου είπε το όνομα αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικό και καθάρισε κατευθείαν το κυανοβακτιρίδιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ σου έδωσε ένα φάρμακο και εσύ το έριξες χωρίς να ξέρεις τι είναι?Αναρωτιέμαι τι έχει μέσα που το καθιστά απαγορευτικό στην ΕΕ
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τώρα στο θέμα μας με το σκίμμερ καμιά άποψη? δηλαδή το φάρμακο λειτουργεί έτσι ώστε γεμίζει το δοχείο με διάφανο καθαρό νερό κατευθείαν αντί του βρώμικου (σταδιακά) όπως πριν?? |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως ναι!Τα πιο πολλά φάρμακα (αν όχι όλα) έχουν αυτό το αποτέλεσμα στα σκιμμερ όταν τα ξαναβάζουμε μπροστά!
ΥΓ Προσπάθησε να βρείς πληροφορίες για το φάρμακο που έριξες ώστε να μην ψάχνεσαι αργότερα! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
άρα να κάνω αυτό που λέει ο θωμάς παραπάνω, και να πετάω το νερό και να βάζω καινούριο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοίμασε νερό σαν να είναι αν κάνεις αλλαγή και τότε βάλε το σκιμμερ μπροστά!Συμπλήρωνε όσο νερό πετάς απο το κύπελο συλλογής!Συνήθως 10-15 λίτρα θα χρειαστείς , ανάλογα βέβαια και με την δραστικότητα του φαρμάκου!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως καταλαβαίνεις το skimmer σου δουλευει μάλλον τέλεια.
Καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Σήκωσε το ποτηράκι του σκίμμερ στο πιο ψηλό σημείο του.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() που να φανταστώ ότι λόγω του φαρμάκου γίνεται αυτό ![]() ------------------------- αυτό νόμιζα πως έφταιγε αλλά τελικά ήταν το φάρμακο. άσε που εάν συνέβαινε αυτό θα σήμαινε κακή κατασκευή του σκίμμερ δίοτι έχει συγκεκριμένη θέση και ύψος που κλειδώνει το ποτηράκι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drade : 03-06-09 στις 02:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει προβλεφτεί από τον κατασκευαστή να μπορεί να στερεωθεί το ποτηράκι και σε διαφορετικά ύψη. Υπάρχει πλαστική βιδούλα για το σκοπό αυτό. Καθώς επίσης μπορεί να τοποθετηθεί κι αντίθετα (ανάποδα) για να μπορείς να βλέπεις πότε γεμίζει σε περίπτωση που διαλέξεις ανάλογη θέση στο σκιμμερ. Στο mce 600 που έχω εγώ μπορείς να εφαρμόσεις τις δύο παραπάνω τεχνικές, πιστεύω να συμβαίνει το ίδιο και στο δικό σου μοντέλο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που μπορω να βρω deltec skimmer? | Manolis | Φίλτρανση | 1 | 03-11-08 20:16 |
DELTEC MCE300 Skimmer | zagorakis | Φίλτρανση | 24 | 28-06-08 16:11 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |