|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() έχω κάνει 4 αλλαγές νερού αλλα τίποτα!τι να κάνω βοηθήστε με ! νιώθω πως θα πεθάνουν τα ψαρια σε βρώμικο νερό! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει πρόβλημα είναι φυσιολογικό να βγάζουν χρώμα τα ξύλα.
Και το μόνο πρόβλημα είναι το αισθητικό, με υπομονή και αλλαγές νερού θα σταματήσουν κάποια στιγμή να βγάζουν χρώμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ήδη έχω κάνει 4 αλλαγές και αρκετό νερό και κανένα αποτέλεσμα! αυτό επιδρά αρνητικά στα ψαρια?αν είναι τότε να βγάλω το ξύλο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως ειπε και ο Γιώργος, ειναι φυσικό... ειναι η τανίνες που αφήνει το ξύλο...εμενα πχ, μ'αρεσει... ο panos/alexpoli που εχει βιοτοπικο Αμαζόνιου, το κίτρινο χρωμα απο τα ξυλα δινει φυσικότητα...
|
||||
|
||||
![]()
Όχι όπως είπα και στην αρχή κανένα πρόβλημα.
Όπως και τον παράγοντα υπομονή που συνέστησα παραπάνω, μάλλον τον παράβλεψες. Για να σε βοηθήσω σε 1 μήνα θα έχει καθαρίσει αρκετά σε σχέση με τώρα και σε 2 (το πολύ 3) μήνες δεν θα υπάρχει ίχνος χρωματισμού. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ βγάλε τα ξύλα και άστα σε έναν κουβά με νερό, το οποιό θα το αδειάζεις συχνά μέχρι να σταματήσου. Μετά τα ξαναβάζεις. ΥΓ που να δεις το χρυσοψαρό μου που είναι σαν δίσκος στον αμαζόνιο από την κιτρινίλα των ξύλων χααχαχ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok παιδιά ευχάριστω πολύ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρώμα φόντου | xontros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 22-01-08 12:25 |
Guppy + Χρώμα | crazyio | Ζωοτόκα | 6 | 31-12-07 03:03 |
Κίτρινο νερό από ξύλο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-01-07 10:33 |
Χρώμα φυτών | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-05-06 11:06 |
Χρώμα των Δίσκων? | cutter | Δίσκοι | 11 | 16-02-06 00:10 |