|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και απο μενα στο φορουμ.Εχω ενα φιλο αγροτη που εφτιαξε μια λιμνοδεξαμενη, διαστασεις 70μ μηκος,25μ πλατος και 6μ βαθος.ειναι φτιαγμενη με ειδικο πλαστικο χρωματος μαυρο.το νερο ειναι απο γεωτρηση και θα λειτουργει για να ποτηζει τα κτηματα του.Μια φιλη εφερε και εβαλε μεσα μερικα χρυσοψαρα.μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες,συμβουλες,ιδεες με το τι μπορουμε να κανουμε με τι λιμνουλα αυτη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν είμαι ειδικός το μόνο που θα έκανα ...θα έριχνα μερικά νούφαρα για να έχουν σκιά τα ψάρια μπας και δεν βράσουν (υποθέτω ο,τι είναι ανοιχτή γι' αυτό το λέω) και θα άφηνα τη φύση στην ησυχία της !!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω ζητήσει μια φωτογραφία, για να μην αρχίσω τις ερωτήσεις τύπου "έκθεση ιδεών". Η αλήθεια έίναι ότι μπορούν να γίνουν πολλά και βεβαίως είναι παράδειγμα όπου αφήνεις την τύχη της αποκλειστικά στη φύση. Με τόση έκταση, είναι δεδομένο ότι μπορούν να συνυπάρξουν πολλά είδη ψαριών, να τοποθετηθούν αρκετά φυτά περιμετρικά κ.α.
|
|||
|
|||
![]()
ναι σιγουρα θα βαλω και φοτο αλλα σημεερα ειδα το φορουμ και ειπα να ρωτησω πρωτα.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γκλουπ!!!
![]() ![]() ![]() πολλα ψαρια ..μασκα -στολη και ..καλες καταδυσεις!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γυρινοι ειναι αυτοι που φαινονται?
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι ευκαιρία να φιλοξενηθεί κάποιο από τα γαϊδουρόψαρα που λέμε ότι δεν μπαίνουν σε ενυδρείο, να δούμε και τι γίνεται με αυτά τα ζωντανά;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιώς...θα δοκίμαζα αναπαραγωγές με κανενα ελληνικό είδος που βρίσκεται υπο-εξαφάνιση..Είναι τεράστια λίμνη...Δύσκολα θα βλέπει τα κόι.. Δεν νομίζω να είναι συνέχεια παράκτια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανκασιους ε? : ))) ποοο ..ωραια θα ειναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να γίνουν γενικές αναλύσεις της ποιότητας του νερού και δεν μιλάω για αμμωνία βέβαια. 2. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το βάθος. Από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, μπορώ να καταλάβω ότι δεν είναι παντού το βάθος που έχεις αναφέρει στο αρχικό ποστ. Είναι έτσι? 3. Με το νερό αυτό είπες ότι θα ποτίζει τις φυτείες. Γνωρίζεις πόση ποσότητα νερού θα χρησιμοποιείται περίπου καθημερινά? Πάντως, έχει πολλές προοπτικές ακόμα και για κέρδος, όπως και να το δει κανείς. ![]() Πάνο, ναι είναι καλοθρεμμένοι γυρίνοι.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να βαλεις γκαπακια να γινουν μιλουνια!!!!!
![]() Θα γλιτωσεις απο κουνουπια (βασικο)+δεν θα ασχολεισαι με το θεμα διατροφη (βασικο) ενω τα χρησοψαρα σε μια νεοστημενη λιμνη χωρις φυσικο βυθο δεν ξερω τι θα μπορουν να φανε. Δεν θα εχεις τοση μολυνση νερου που εχεις απο τα χρυσοψαρα(επισης βασικο) και που ξερεις ισως γινεις και ο εθνικος προμηθευτης γκαπυ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο κος Τσαμης ανεφερε αν θυμαμαι καλα πως στη λιμνη του οταν επεσε κατω απο 15 η θερμοκρασια τα γκαπυ "χαιρετησαν"...τα κουνουποψαρα ομως φαινεται να αντεχουν...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μιλάω εκ πείρας. Είχα λίμνη με γκαπί και ξερώ τι αντίκρισα με την πρώτη αλλαγη θερμοκρασίας από την πρώτη κιόλας μέρα. Έτρεχα με φακούς βραδιάτικα να σώσω όσα μπορούσα. Η λιμνούλα που τα είχα ήταν σίγουρα μικρή και ποιο ρηχή οπότε και είχα άμεσα αποτελέσματα . Όπως και να έχει δεν θα αντέξουν στο χειμώνα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Βαλε Κοι που τα σπανε κι ολας! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 17-05-09 στις 13:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|