|
![]() |
#1 |
Να βάλω?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!!! Είμαι λίγο βιαστικός
![]() ![]() ¶υριο το πρωί φεύγω.... |
|
Εμφανίσεις: 4600
|
|
||||
|
||||
![]()
με τιγρακια λογω της περιεργης συμπεριφορας τους...(συνηθιζουν να τσιμπανε τα πτερυγια αλλων ψαριων) δε θα εβαζα γκουραμι..τσιμπανε τα πτερυγια-κεραιες τους....
καλυτερα πιο κινητικα ψαρια...οπως cherry barbs, αρλεκινους, black tetras...κ.λ.π.
|
||||
|
||||
![]()
δε μιλαμε για βιοτοπικα ενυδρεια Σπυρο..(εκτος αν θελει κατι τετοιο ο φιλος μας και δε μας το ανεφερε)...και νομιζω οτι τιγρακια και μπλακ τετρας μπορουν σε μετρια μαλακο νερο και ελαφρα οξινο να τα πανε μια χαρα...
|
||||
|
||||
![]()
Να μην βάλεις γκουράμι γιατί τα τιγράκια 100% θα επιτεθούν στα μακριά πτερύγια-ουρές τους...
Γενικά,συγκάτοικοι με τιγρακια συνηστώνται άλλα barbs ή αλλα γρήγορα ψάρια με κοντές ουρές και παρόμοιο χαρακτήρα... Μπορείς να δοκιμάσεις ζευρακια,αλλα danios,cherry barbs... Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις με kuhli loach ή με κανενα μικρό είδος botia...Tα κορυ δεν είναι και οι ιδανοικοί συγκάτοικοι,αφού δεν μπορούν ούτε να αμοινθούν στα τσιμπίματα των tiger barbs...Eτσι τα κορυ θα είναι συνεχώς στρεσαρισμένα... Γνώμη μου,είναι να το κάνεις η species με 10 τιγράκια ή να βάλεις αλλα 3 τιγράκια+μερικά kuhli+κνν danio...
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να βγάλω τελικά τα τιγράκια?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι αυτο παιζει....αν σε ελκυουν περισσοτερο αλλα ειδη ψαριων....αλλα και γιαυτα που σου αρεσουν να μαθεις πρωτα πληροφοριες....
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά θα μου άρεσε οπτικά ο συνδιασμός τιγράκια - zebra danio.
Ας μας πει όμως κάποιος πιο ειδικός αν είναι ΟΚ μεταξύ τους.
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να είναι ήρεμα και να ταιριάζουν μεταξύ τους. τα τιγράκια μπορω να τα πάω πίσω. Αυτό θα κάνω! Τι χρειάζονται τα γκρουράμις για να είναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...abantoidei.htm ![]() πατα το λινκ με το ειδος που σε ενδιαφερει...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαράκια να βάλω ???? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 12-03-09 11:20 |
τι να βάλω-βγάλω? | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-02-09 20:30 |
Να βάλω σαλιγκάρια? | supermanx | Σαλιγκάρια | 6 | 29-01-09 01:31 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |