|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λέει και ο τίτλος, είχα ρωτήσει εδώ στο forum γνώμες για να βάλλω στο ενυδρείο μου VALLISNERIA, δεδομένου του ότι δεν έχω υπόστρωμα στο ενυδρείο και ήμουν κάπως διστακτικός, αλλά έχω φυτέψει εδώ και κάμποσους μήνες και έχει γεμίσει το ενυδρείο.
¶σε που κάνουν και φυσική σκιά για τις ANUBIAS. Μιά χαρά λοιπόν. Ωρίστε και για του λόγου το αληθές φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρα λοιπον!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τούμπανο οι βαλισνέριες σου!τελικά μόνο στο δικό μου ενυδρείο δεν προκόβουν!
Βοηθάνε φυσικά και τα τσιμπιματάκια που τρώνε από τα mbuna αλλά δεν λένε να πάρουν μπόι με τίποτα ρε παιδί μου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, και πολυ ομορφο ενυδρειο τους εχεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν στις πειραζουν τα χρυσοψαρα?? Αν ειναι να βαλω καμια ριζα κι εγω στα δικα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα μου πιασουν εμενα και κανουν μωρα θα σου δωσω εγω χαρη
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Crazy_Beaver;618700]Τούμπανο οι βαλισνέριες σου!τελικά μόνο στο δικό μου ενυδρείο δεν προκόβουν!
Δεν είσαι ο μόνος! Εμένα δεν προκόβουν σε κανένα από τα τρία ενυδρεία μου!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε μου!!! Μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mpoumpoula;619229]
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ. Προσπαθώ να το βελτιώνω συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
οι δικες μου για δυο μηνες δεν ειχαν παρει ποντο.μολις εβαλα μια ταμπλετα βυθου πηρε μπρος και τωρα δεν σταματαει να βγαζει δρομεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόλις έβαλα ταμπλέτα, τρελάθηκαν.. |
|
||||
|
||||
![]()
για πειτε ποιες ταμπλετες βαλατε? θελω κι εγω για τις δικες μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα. Σίγουρα. Όταν αυξηθούν θα βάλλω αγγελία. ------------------------- Παράθεση:
Τις τσιμπάνε καμμιά φορά εάν αργήσει το φαγητό, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS13 : 19-09-11 στις 08:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και εβαλα τις jbl ferrotabs. κανουν η πατατα εκανα?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια πολυ ευκολη ζωντανη τροφή | tsoum | Διατροφή | 32 | 28-05-11 22:54 |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
Τελικα τι νομιζουμε οτι ειναι φυσικο? | Tolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 02-12-09 15:04 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |