|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια εδω και 2 μηνες δουλευει το νεο μου 750αρι reef και θα ηθελα γνωμες για τι αναπληρωση να βαλω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα , δεν εχει
![]() Καλυτερα να κοιταξει αν εχει ο Σταθης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχει ο σταθης μια λυση ειναι και αυτο που το εχω http://cgi.ebay.de/PEGEL-PLUS-WASSER...1%7C240%3A1318
βαβαια ο γερμανος ειναι ακριβος εγω το ειχα παρει 82 ευρω με τα μεταφορικα αλλα δεν θυμαμαι απο που να πω οτι και του σταθη που εχω δουλευει αψογα στο γλυκο νερο με τους δισκους
|
|||
|
|||
![]()
Σου πουλαω μια αν θες του Σταθη που εχω αχρησιμοποιητη. Την πηρα 70 ευρω απο το Σταθη. Μου εχει μεινει καιρο τωρα και μαλλον δεν θα τη χρειαστω. Αν θες στειλε μου ΠΜ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη πληρωση νερου απο Ebay | giler84 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 21-01-09 00:28 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |
αυτοματη αλλαγη νερου | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 18-11-06 09:17 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |