|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν το πρόβλημα μου: Το ενυδρείο μου (120 x 50 x 60) τρέχει απο τον Οκτώβριο και φιλοξενεί 6 Variabilichromis Moorii και 5 Calvus.
Αλλαγές νερού 30% εβδομαδιαίως Τάισμα μα Αρτέμια Φωτισμός: 12 ώρες με χρονοδιακόπτη με 1 36W day Light και 1 36W GroLux. Όπως βλέπεται και στις Φώτο έχει γεμίσει το χαλίκι με πράσινη τριχοειδή άλγη. Η άλγη στα τζάμια έκανε την εμφάνιση της αλλά τώρα έχει αρχίσει να μειώνεται ενώ αυτή στα χαλίκια είναι εμφανώς σε αύξηση. Σημείωση η άλγη αυτή είναι μόνο στα χαλίκια και δεν υπάρχει καθόλου τέτοια στις πέτρες. Πείτε μου παρακαλώ καμια γνώμη για το πως να απαλλαγώ απο αυτήν. Δέν μ'ενοχλέι ούτε εμένα ούτε τα ψάρια απο όσο φαίνεται απλά το θέμα είναι καθαρά αισθητικό!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη τριχοειδής άλγη ? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-11-08 18:29 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |