|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ειναι ο τυπακος που καθαριζει τον αραγωνιτη?? ???
![]() η αυτος ???? Ward's Sleeper ?? ![]()
Η εμπιστοσύνη νικάει το φόβο Μην κοιτάς την ομορφιά Η ομορφιά είναι επιφανειακή Κι αν γοητευτείς μόνο από την Εικόνα Θα πληγωθείς. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 21-12-08 στις 00:42 Αιτία: Lawnmower Blenny or Ward's Sleeper ? |
|
||||
|
||||
![]()
ας πουμε κατι τετοιο,αλλα βγαζει πολλααααα αποβλητα....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και οι δυο καθαριζουν . Εγω θα προτιμουσα τον δευτερο απο θεμα ομορφιας , τα blennies δε τα συμπαθησα ποτε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτος ειναι ο δικος μου.
![]() Κανει απιστευτη δουλεια στον βυθο. Εχει καθαρισει τα παντα.Προσεχε ομως να εχεις καλα τοποθετημενους τους βραχους σου.Ειναι χειροτερος απο κιχλιδα.!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντισης.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος σου εχει εκανε ετσι καθαρο τον αραγωνιτη?Εκανα παραγκελια και τον περιμενω Γι΄αυτο ροταω.
|
||||
|
||||
![]()
καλά σιγά μην ρίξω κεφτέ στο ενυδρείο μου.
![]() ο τυπάκος είναι πολύ καλός κάνει πολύ καλή δουλειά. σίγουρα το χρώμα έρχεται δεύτερο-τρίτο. όσο για την κοράλλινη παρατήρησα ότι εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς,όλα ok με τα 2 τυπάκια που έχω,και ο "αραγονιτις" είναι σαν καινούργιος !! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶νδρέα τα κεφτεδάκια κράτα τα για το μεσημεριανό τραπέζι και μακρυά απο το ενυδρείο
![]() Στην περίπτωση που αρχίζει και δεν τρώει , υπάρχουν λύσεις και θα τις δούμε τότε ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|