|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο την ολική καταστροφή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29795
Αποφάσισα να κάνω και μιά δεύτερη προσπάθεια πάντα σε Tanganyika. Αφου άδειασε το ενυδρείο πλήθηκε προσεκτικά και προστέθηκαν και αρκετές πέτρες.... το αποτέλεσμα ήταν αυτό.... Πείτε μου την γνώμη σας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο ψάρια τώρα έχει 10 Leleupi και 7 Transcriptus. Να και μιά άλλη πιό "φωτεινή" και πανοραμική ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ !!!
Σε λίγο καιρό που θα ποιάσουν και άλγη όλες οι πέτρες θα γίνει ακόμα πιο όμορφο και θα φαίνετε και πιο φυσικό!!! ![]() Προσωπικά μου άρεσαν πολύ οι πέτρες,επίσης πιστεύω πως μερικές vallisneries θα έδειχναν πολύ ωραία πίσω από τα "βουναλάκια"!!! ![]() ![]() Καλή συνέχεια...
|
|||
|
|||
![]()
Και παλι πολυ ομορφο ειναι Φιλωτα !! Και ωραια ψαρια !
Αυτη τη φορα ευχομαι να το χαιρεσαι χωρις αλλα προβληματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ελπίζω Αλέξανδρε, και πιστεύω οτι μόλις πίασουν άλγη και οι καινούργιες πέτρες θα είναι ακόμη καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια τα λελεουπι!!!Και πολυ ωραίο στήσιμο των πετρών...
Για κοιτα μερικές φωτο απο τζουλι να δεις αν ειναι οντως τρανσκρίπτους... http://www.gcca.net/fom/Julidochromis_transcriptus.htm http://www.fishbase.org/Summary/Spec...ry.php?id=8611
|
||||
|
||||
![]()
να το χαιρεσαι Φιλωτα χωρις δυσαρεστες εκπληξεις!!!
![]() υ.γ. προσοχη μη σου παρει τον τσαμπουκα η cladophora...με εκανε και ξεστησα προσφατα ενα ενυδρειο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η δεύτερή σου προσπάθεια είναι εξίσου ωραία με την πρώτη!
Μου αρέσει η επιλογή των ψαριών. Αλλά μήπως είναι πολλά; Μια vallisneria ίσως έδειχνε ωραία, για να "σπάει" λίγο το νταμάρι.. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά αυτή τη φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Να μερικές κοντινές απο τα ψαράκια μου, μετά απο 6 μέρες στο ενυδρείο εχουν πλέον προσαρμοστεί και όλα πάνε καλά (αν εξαιρέσουμε την άλγη)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Φιλώτα...
πολύ όμορφα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για την αλγη μειωσε της ωρες φωτισμου αρχικα δραστικα, και μετα αυξησε σταδιακα μεχρι να βρεις ισορροπια.
Η συνθεση ψαριων πολυ καλη, κι εγω ιδια εχω σχεδον, Leleupi με Dickfeldi. Τωρα το χρωμα των πετρων τελειως αντιθετο με την αποψη μου, και η αμμος πολυ χοντρη, κατα τα αλλα και υστερα απο τις περιπετειες σου, κοιτα να το χαρεις!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Τις πετρες πως τις στερέωσες εκει πανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κολλημένες με σιλικόνη. Απο την βάση μέχρι την κορυφή.
|
|
||||
|
||||
![]()
και οι άλγες σου μιά χαρά πάνε, γιατί να τις εξαιρέσουμε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο γιατρέ μου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα σε ενυδρείο Carrefour! | george1981 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-03-09 22:29 |
Δεύτερη Προσπάθεια | Filotas | Malawi | 11 | 29-11-08 00:21 |
Η δεύτερη αρχή έγινε! | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 13-01-08 00:58 |
Η πρώτη και η δεύτερη εβδομάδα | deMetrIs | Bettas | 0 | 21-01-07 16:59 |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |