|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά Help. Μολις παρατήρησα ick στα ψαρακια μου. To θέμα είναι όμως ότι όλα είναι μαλακού νερού οπότε έχω gh=7, ph=6.4. Τι φάρμακο να ρίξω? Εχω ένα αλάτι της Api αλλά ανεβάζει το gh. Το ενυδρείο είναι full planted. Τι να βάλω???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωσε αν θέλεις την φόρμα :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 80x40x45 120l 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:10μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 28 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 14 cardinal, 7 rumynose, 4 catfish, 1 pleco, 9 γαριδες, 2 ramirezi, 1 clown, 2 γλυφτες. 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 26 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ:1 φορα την εβδομαδα 36λιτρα 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: κυριακη 25-01-09 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 2 φορες την ημερα με sera basic ,τετρα delica και κατεψυγμενη blood worms, artemia, cyclops 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:6.4 KH:4 GH:7 ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):0 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: rummynose, ramirezi 2. ΔΕΡΜΑ:στιγματα 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: καλή εως τώρα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):φυσιολογικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :εχουν πολυ ορεξη 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: εχει δυο με τρεις μερες 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :δεν έχω καραντίνα 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :ναι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:Εχω φυτά τι φαρμακο να βάλω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Tα catfish και οι γλύφτες τι είναι ;
|
|
|||
|
|||
![]()
τα catfish είναι : corydoras lamberti και οι γλύφτες είναι τα otocinclus affinis
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μπράβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε γιατρέ μου τι κάνουμε τώρα πως τα γιατρεύουμε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτά έχεις μέσα ;
|
|
|||
|
|||
![]()
φυτά Valisneria giganteus 10 ριζες, caboba ενα ματσακι, Bacopa caroliniana ενα ματσακι και 6 anubies και 6 εχινόδοροι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να κάνεις θεραπεία με Protozin της Waterlife καθώς δεν ενοχλεί κανένα από τα ψάρια ή φυτά σου
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|