|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
Μετα απο συμβουλη του forum εδωσα ενα pleco και ενα oscar και εβαλα τρια φυτα στο 50αρι μου τα χαρτακια απο οπου τα αγορασα λένε "salicifolia IV" , "cabomba pot 5" kai "bacopa caroliniana IV"ελπίζω τα pot να μην αναφερονται στο δοχειακι τους ![]() ερωτηση 1.Η αεραντλια που εχω στον βυθό να βγαζει ψιλες φουσκάλες γεμιζει οξυγόνο τα φυτά πειράζει? 2.Θα λειψω εκτος αθηνών και μου εδωσε ενα λιπάσμα(Ferropol) για καθε 15 μερες ....το ενυδρείο χωρις ψαρια χρειαζεται κατι άλλο (εκτος απο φως) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθόρυβη αεραντλία? | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 18-03-09 18:41 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |
Ερώτηση για αεραντλία... | filipp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 31-03-07 19:19 |
αεραντλία. τελικά άχρηστη? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-09-06 23:48 |