|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά έχω ενυδρείο 120λ φυτένο με τιμές
ΚΗ 2 Gh 6 PH 6.5 NO3 50 PO4 πάνω από 2ml/l Νερό βάζω από Α/Ο. Εχω κάνει 3 αλλαγές νερού γύρο στα 24λ ανά 3 μέρες. Δεν εχουν πέσει ακομα μόνο λίγο τα νιτρικά. Τι πρέπει να κάνω για να μηδενίσω τα PO4, NO3 ? Τα φυτά αναπτύσονται καλά με λίγη αλγή στις άκρες των φύλλων. Λίπασμα έχω το Tetra planta min. Τώρα που έχω αυξημένα PO4, NO3 κάνει να βάζω λίπασμα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να βρούμε γιατί έχεις τόσο αυξημένα ΡΟΡ4.
Ταϊζεις πολύ? Χρησιμοποιείς κάποια πρόσθετα? Ποια?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ταίζω πολύ σε 1 λεπτό την έχουν φάει την τροφή. Μήπως φταίει το υπόστρωμα? το έχω 10 μήνες. Η τροφή που δίνω είναι sera vipan και tetra delica και ζωντανή τροφή κύκλοπες. Εξωτερικό φίλτρο το tetratec 200-500l. Δεν καταλαβαίνω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιείς κάποια πρόσθετα? (buffer κλπ?)
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιώ της sera το mineral salt για να ανεβάσω το gh επειδή το νερό που βάζω είναι Α/Ο. Τίποτα άλλο δεν βάζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδή δε λες και πολλά...πάμε κατευθείαν στη λύση...pistia stratiotes και σώθηκες. ρουφήχτρες και για τα δυο στην κυριολεξία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, κατι τελευταίο λίπασμα το Tetra Planta να το ρίχνω τώρα που έχω ανεβασμένα φωσφορικά και νιτρικά ή 'οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶νθρωπε του Θεού! Για ποια φυτά? Τα ξέρουμε?
|
||||
|
||||
![]()
Όπως επίσης, τι/πόσα ψάρια έχεις?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωσφορικά και άνθρακας... ??? | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-10-07 17:59 |
Φωσφορικά.... γιατι ανεβαίνουν? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-10-07 12:08 |
φωσφορικά και τροφές | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 26-04-07 16:51 |
Τεστ για φωσφορικά - Ποιο κατά την εμπειρία σας ; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-03 23:44 |
Φωσφορικά άλατα | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 21-01-03 13:21 |