|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Ακολουθώντας τις οδηγίες στο γνωστό υπόμνημα "Αλάτι και ¶γιος ο Θεός", είχα προσθέσει αλάτι στο ενυδρείο μου, σε συγκέντρωση 0,3%. Σε λίγες μέρες θα συμπληρώσω 4 εβδομάδες θεραπείας. Ξέρω ότι πρέπει να μειώσω σταδιακά την αλατότητα, αλλά δεν βρίσκω πουθενά συγκεκριμένα στοιχεία, δηλαδή "πόσο" σταδιακά. 1) Είναι σωστό να κάνω κανονικά τις αλλαγές νερού μου 25%/εβδομάδα, και τίποτε άλλο, οπότε το αλάτι θα φύγει σταδιακά σε μερικές εβδομάδες; 2) Ή μήπως η 25% μείωση της αλατότητας είναι απότομη και πρέπει να κάνω μικρότερες (10%; ) αλλαγές (κάθε μέρα; 2μέρες; ). Αν κανείς έχει να προτείνει κάποια συγκεκριμένη "διαδικασία" (ποσοστά και συχνότητα αλλαγών) που ακολουθείται με επιτυχία, θα ήμουν ευγνώμων. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι (κι "άγιος ο θεός") | Fonamstel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 86 | 19-10-18 06:17 |
Ένα simeco για τον "Αλάτι" | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 6 | 02-03-06 10:26 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |