|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. εχω το ph computer της aquamedic και σημερα υστερα απο μια διακοπη ρευματος εχασε τις ρυθμησεις που του ειχα βαλει.
Πρωτη φορα το κανει αυτο υστερα απο διακοπη ρευματος. Εχει μηπως καποια εσωτερικη μπαταρια το μηχανημα να κραταει τις ρυθμησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα πρέπει να το αναφέρει στο manual, το κοίταξες μήπως όντως το γράφει?
|
||||
|
||||
![]()
θα το κοιταξω να δω τι γραφει σε ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Επισης (για αλλο λογο) καλο ειναι να εχεις και ενα σταθεροποιητη τασης με προστασια απο κεραυνους για ολο το συστημα.
πχ για μια νορμαλ εγκατασταση εχω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701161
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα παμε για malawi | aaaooll | Malawi | 10 | 17-05-08 17:02 |
Νεκρος μονομαχος, παμε προσεκτικα. | HoG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-12-07 13:25 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |