|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στήνω απο την αρχή το rio μου, με λευκή άμμο , και ρίζες.
Δεν θέλω να βάλω φυτά. Ψαράκια πλέον δεν έχω , τα χάρισα. Θα το βάλω κανα μήνα να δουλέυει με τα φίλτρα του και μετα θα αποφασίσω για ψάρια. Με δεδομένο λευκή άμμο κ ρίζες στα 400 λίτρα , τι προτείνετε να βάλω ? |
|
||||
|
||||
![]()
κατι νοτιοαμερικανικο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
400 λτ με ρίζες αν ήμουν εγώ το έκανα με δίσκοι
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε ξυλα, βαλε πετρες κ βαλε κιχλιδες
|
|||
|
|||
![]()
Ανάλογα με το νερό σου ή το νερό που προτίθεσαι να φτιάξεις..
Λευκή άμμος (χαλαζιακή), ξύλα κλπ Νότιοαμερικάνικο -->μαλακό νερό Πέτρες άμμος, θαλάσσης (ασβεστολιθικά) κλπ, Αφρικάνες -->σκληρό νερό |
|
||||
|
||||
![]()
ενω τα αλλα που προταθηκαν τι ειναι ;
![]() σοβαρα τωρα , μηπως εχει γινει το καινουριο κλισε να λεμε τις αφρικανες κιχλιδες και εχω μεινει πισω ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σαν το κλισέ που λέει ότι άλλο είναι κιχλίδες και άλλο δίσκοι..
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινω τι λετε
οι αφρικανες δεν ειναι κιχλιδες; μεχρι τωρα οταν λεγαμε κιχλιδες τι εννουσαμε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο εννοει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεύκη άμμος (μη-ασβεστολιθική) και ξύλα μόνο, ρίχνεις και μπολίκα almond leaves, χαμηλός φωτισμός και βάζεις είτε δίσκους είτε σκαλάρια είτε Red Belly Piranhas κλπ.
Εναλλακτικά, βάζοντας πολλές πέτρες (ασβεστολιθικές) και βγάζοντας τα ξύλα μπορείς να κάνεις κάτι σε Malawi ή Tanganyika.
|
||||
|
||||
![]()
Τα Almond leaves με μέτρο μην ρίξει μέσα καμιά 50 και έχει πρόβλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ότι απόφαση και να πάρει θα πρέπει να ρίξει μελέτη και αφού απαντηθούν οι απορίες του , τότε κάνει ότι κάνει! Μην το ξεχνάμε αυτό...
|
|||
|
|||
![]()
Tι είδους πρόβλημα μπορεί να υπάρξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
να ριξουν παρα πολυ το ph
ναι αυτο που ειπε ο Σπυρος εννοω |
|
||||
|
||||
![]()
Ειτε καποια κοπαδοψαρα π.χ καρδιναλιοι , ροδοστομοι, αρλεκινοι, κλπ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικα θέλω να το στήσω mainimal με άνετο χώρο για τα ψαράκια , με εντυπωσιακά χρώματα ( δίσκους ) κ ενα μεγάλο κοπάδι (καρδινάλιοι) αλλά φοβάμαι τις απαιτήσεις των δίσκων. |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε να επιλέξεις ψάρια που ταιριάζουν σε νερό παρόμοιο με αυτό που βγάζει η βρύση σου.
Τι μετρήσεις έχει το νερό στο Αγρίνιο; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Thanx |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση ψαριών για 400αρι Rio | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-08 19:10 |
Καπάκι για 400αρι juwel | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 20-05-08 13:44 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
Στησιμο πετρας. | Andros | Malawi | 20 | 24-05-07 15:22 |
Photo από το 400αρι με τα διαμαντάκια μου... | TAN | Δίσκοι | 10 | 08-06-04 23:33 |