|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το 600αρι μου φυτεμένο.
PH 6.5 anoumpias plants discus angelfish clowns s.a.e. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
![]() θα μπορουσες να αναφερεις τον εξοπλισμο και τη ρουτινα σου??
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Πάνο,τα μηχανήματά μου ειναι τα εξείς:
Ενα βιολογικο εξωτερικο FLUVAL 403 1200 lit/h Eνα βιολογικο εξωτερικο EHEIM 2213 600 lit/h Ενα ρομποτ με φλοτερ EHEIM 2227 600 lit/h Eνα εσωτερικο EHEIM 2010 450 lit/h Eνα εσωτερικο EHEIM 2012 650 lit/h Δυο Θερμοστατες JAGER 300W Μια Αεραντλια EHEIM U400 Δυο λαμπες φθοριου SILVANIA GRO LUX X36W Τρεις λαμπες φθοριου SILVANIA AQUA STAR X36W |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου.προσεξα οτι ενα απο τα φυτα σου εχει τρυπες στα φυλλα γιατι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι το στεναχώρισε.Πιστεύω ότι θα συνέλθει σύντομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις διοξειδιο?? βαζεις ΑΟ?? πως κρατας χαμηλο το πεχα??..οι σκληροτητες σου??
ολα αυτα θα μας δωσουν μια πιο ξεκαθαρη εικοντα του ομορφου ενυδρειου σου...
|
|||
|
|||
![]()
Απλα εχω καταπληκτικο νερο στην περιοχη μου.Οι κορμοι και η λαβα καθως και τα πολλα φυτα και ο πλουσιος φωτισμος δινουν τις πολυ καλες συνθηκες για τα ψαρακια μου.Εαν προσθεσεις και 80 lit αλαγη νερου την εβδομαδα τοτε ολα ειναι καλα.Απο βοηθεια προς τα φυτα προσθετω σηδιρουχο λιπασμα οταν θημηθω και απο τροφες τρεις φορες τη μερα δικο μου mix με μοσχαρισια καρδια και λαχανικα.Δεν εβαλα ποτε CO2 και αλλες βοηθειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
να μετακομισω τοτε θεσσαλονικη αν εχει η περιοχη σου καταλληλο για δισκους νερο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μη τρελενεστε για τα φυτα οσο αντεξουν με τους δισκους. Αν θες ριξε καλιο για τις τρυπες (πχ seachem potassium). Καλη συνεχεια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|