|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ενοσ φιλου μου ο πατερασ και ο πατερασ μου που ειναι ηλεκτρονικοι μηχανικοι εφτιαξαν μια συσκευη αποκληστικα για ενυδρειο .
φορτωνει οσο ειναι στην πριζα εχει 7 μπριζεσ και κραταει για 10 συνεχομενεσ ωρεσ διακοπησ ειναι σε μεγεθοσ ενοσ 10 λιτρου ενυδρειου οταν πευτει το ρευμα δεν σου κεγεται τιποτα γιατι εχει μηχανισμο τησ δεη [safe μοτορ] και επισησ διχνει στηγμιαια καταναλοση και εχει ξεχωριστο χρονοδιακοπτη για καθε μπριζα. την πατεντα την εχω και ειναι δοκιμασμενη την πουλησαν σε μια αιτερια με συσκευεσ για ενυδρεια την aqua blast [καινουργια εταιρια ]και θα κοστησει περιπου 50 ευρω ακουο αποπσεισ ![]() ------------------------- επισησ εαν χρησιμοποιουνται ολο και λιγοτερεσ μπιζεσ καιρδιζεισ 3 ωρεσ τι μια πριζα επισησ ειναι αδιαβροχο και ακινδυνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g-pavl : 20-11-08 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish-Only με πατεντα!!!!!!!!!! | sak | Fish Only | 21 | 28-04-09 23:11 |
πατεντα για φως | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-09-08 21:17 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |