|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το κερατοφυλλο μου ξαφνικα αρχισε να χανει τα φυλλα του...γεμισε το ενυδρειο φυλλαρακια γιατι?τι πρεπει να κανω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως βαζεις excel ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως βαζεις ecxel???
------------------------- στο παρα 1 με εφαγες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos99 : 10-11-08 στις 17:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
excel??λιπασμα εννοειτε??
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι χρησιμοποιω ενα λιπασμα της οσεαν νουτρισιον που μου προτεινε ενας φιλος επειδη λεει θα κανει καλο στην κρυπτοκορινα
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο? με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το flourish+ κ το trace+..τι κανω?σωζεται?τωρα εγω τι να του κανω?????????????????????????
|
|
||||
|
||||
![]()
η ocean nutrition βγαζει ενα trace αλλα flourish δεν νομιζω να βγαζει
http://www.oceannutrition.com/produc...plant.php&head= Μηπως εννοεις seachem ? http://www.seachem.com/Products/prod.../Flourish.html |
|
||||
|
||||
![]()
Τι άλλο έχεις βάλει στο νερό?
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιδια λαλακια μου το φερτιλ+ εννοουσα...αλατι εχω βαλει γιατι εχω μεσα ζωοτοκα εχω βαλει της seachem..αυτα τπτ αλλο...γιατι δεν βοηθαει κανεις??????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κερατοφυλλο | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 6 | 28-02-08 20:14 |
Κερατοφυλλο? | mpourmpoulithras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-01-08 19:06 |
κερατοφυλλο | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 28-10-07 00:46 |
κερατοφυλλο | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-04-07 11:29 |