|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σημερα το πρωι πηγα σε ενα pet shop και σε ενα ενυδρειο του ειδα ενα eheim εξωτερικο βυθισμενο μεσα στο νερο να δουλευει.δεν παθαινει τιποτα η αντλια του?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος πρεπει να ειναι ο ορισμος του αχετου πετσοπα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησες για πιο λόγο το έιχε μέσα στο νερό?μήπως σε συμβούλεψε να βάλεις και το δικό σου μέσα στο ενυδρείο,για καλύτερη κυκλοφορία?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δν ρωτησα γιατι βιαζομουνα αλλα με καιει τι απαντηση πουθα μου δωσει.να προσθεσω οτι μεσα το ενυδρειο ειχε και discous
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτό το φίλτρο υπάρχει μέσα σε αυτό το ενυδρείο εδώ και 5-6 χρόνια,και όπως φαίνεται τα ΕΗΕΙΜ είναι παντώς καιρού χεχεχεχε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ποιόν λόγο το δουλεύει έτσι??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να τσιγκουνευτηκε τους σωληνες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω και δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να με απασχολίσει.όλα τα φίλτρα έχουν οδηγίες χρήσης.εμένα με ενδιέφεραν οι δίσκοι που είχε μέσα πριν από 3 χρόνια που ήταν σούπερ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΑ!!! | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-07-08 23:05 |
Τα φωτα σας παρακαλω | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-03-08 13:40 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
βοηθεια με τα φωτα | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-02-08 23:39 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |