|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας.. εβαλα σε εφαρμογη την Α/Ο αλλα θελω να μου πειτε κατι..υπαρχει μια μικρη γαλαζια βανα ..τι ακριβως κανει αυτη?..παραλληλα το νερο που βγαινει απο το μπλε λαστιχο ειναι ελαχιστο ..ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γαλάζια βάνα που λες είναι για να κάνεις flash την Α.Ο.
Το λίγο νερό έχει να κάνει και με την πίεση εισόδου, για να λειτουργήσει σωστά η Α.Ο. έχει κάποιες προδιαγραφές τις έχεις διαβάσει?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ δεν εχω τις οδηγιες δυστυχως.. |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης παιζει ρολο η θερμοκρασια του νερου!
Διαβασες το manual σου? εχει τους συντελεστες αν δεν το εχεις να στο στειλω |
|
|||
|
|||
![]()
θερμοκρασια? καλα ειμαι τελειως ασχετος τελικα..βοηθειστε
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια προτα απο ολα πρεπει να βρουμε το μοντελο απο το site μηπως βρουμε το manual εκει?Μπορεις να μου ξαναπεις το μοντελο?
|
|
|||
|
|||
![]()
A/O ROMAN 285 L/d 4 Σταδίων με μονάδα Di
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αλμυρό το θες το DI ?
|
|||
|
|||
![]()
οχι για γλυκο νερο..
------------------------- αυτη την στιγμη η βανα ειναι στο Ro production και το ρολοι στο 70.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agge : 26-10-08 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για γλυκό βασικά δεν θες DI.
Λογικά η Α.Ο. σου παράγει κανονικά νερό! Το οτι η έξοδος του καθαρού είναι το λίγο νερό είναι φυσιολογικό.
|
|||
|
|||
![]()
μηπως να αποσυνδεσω το di?φταιει αυτο που μειωνει την ροη?σε μια ωρα ισως και παραπανω εχει παραγει 20 λιτρα..ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
20 λιτρα την ωρα ειναι πανω απο 400 το 24ωρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον καλο ειναι αυτο..οσο γιατην ωρα που ειπα δεν κρατησα χρονο στο περιπου το ειπα..οταλ λεει 285 λιτρα τι εννοει?
|
|
||||
|
||||
![]()
285 λιτρα το 24ωρο.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|