|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Μετά από κάποιες διορθώσεις από κάποιους πολύ πιο έμπειρους από εμένα αυτή είναι η τελική(ελπίζω) εικόνα του ενυδρείου μου.Πριν ειχα μια ακρόπολη και κάτι αλλες βλακείες και 2 σκαλάρια τα οποία δεν έκαναν για το 96άρι ενυδρείο του carefour.Tώρα πήρα 4 μικρά γκουράμι μαζί με τον γλύφτη που εμεινε από παλιά.Οι 2 ραμιρέζοι θα φύγουν αύριο.Πρόσθεσα πριν αρκετό καιρό και μερικά ακόμα φυτά και όλα είναι αρμονικά πλέον στο ενυδρείο.Θέλω να με ενημερώσετε αν η ιχθυοφόρτιση είναι εντάξει.Το ενυδρείο ''τρέχει'' 1 χρόνο χωρίς απώλειες.Ακολουθούν οι φωτό.
Διαστάσεις:Π30 Υ40 Μ80 Όγκος:96λ Φυτά:6 ανούμπιες και 2 που δεν ξέρω τί είναι. Ψάρια / ¶λλα είδη:4 γκουράμι και 1 γλύφτης Διακοσμητικά υλικά:Ψιλό χαλίκι,2 πέτρινα διακοσμητικά και 1 πλαστικό φυτό. Φωτισμός:Φθορίου 18w Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:Βιολογικό με μακαρόνι.Project blye 500l/h εσωτερικό. Θερμοστάτης:Protherm 100w Λίπανση:Mια φορά την βδομάδα με PlantaMin υγρό της Tetra. Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:25-30% την βδομάδα. Θερμοκρασία:24 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|