|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους , σήμερα παρήγγειλα ένα καινούριο ενυδρείο JUWEL RIO 240lt , το οποίο θα έχω σε 10 ημέρες περίπου.Καιρός ήταν να πάρω ένα μεγαλύτερο για να βάλω τα 2 oscar μου μέσα.Το ενυδρείο έχει μέσα ένα φίλτρο από ότι είδα αλλά δεν ξέρω τι είναι. Μου είπαν από το μαγαζί που το παρήγγειλα στο Water Inn στην Κηφισιά ότι ίσως χρειαστεί και εξωτερικό φίλτρο γιατί το ενυδρείο είναι μεγάλο.Περιμένω τις προτάσεις σας για το στρώσιμο και την διακόσμηση του ενυδρείου ώστε να βάλω τα oscar μέσα.Ευχαριστώ .
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο για Oscar | PHILIPAN | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 05-12-07 15:42 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
Σύνθεση ενυδρείου για Oscar | Xotikouli | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-12-06 00:29 |
Σκληρο νερό για Oscar | celica192tsport | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-06 22:17 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |