|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:70χ35χ45 Όγκος:70λιτρα Κατηγορία:μονομαχοενυδρειο Φυτά:διαφορα δεν τα θυμαμαι ολα Ψάρια / ¶λλα είδη:dexter Διακοσμητικά υλικά:1 πετρα λαβα,χαλικι χαλαζιακο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:θα κολλησω αυριο μαυρο ματ χαρτονι Φωτισμός:2χ18w Διάρκεια φωτισμού:9-10 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH:6,5-7,5 Γενική σκληρότητα (GH):>14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία:25-26 ¶λλες πληροφορίες:το μονομαχοενυδρειο μου ελπιζω να παει οπως το εχω σχεδιασει,παντως ο dexter ειναι πολυ χαρουμενος. Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |
νεο σπιτι για χελωνες-διαμορφωση | Αγγελος | ¶λλα ζώα | 2 | 19-02-08 10:11 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ | MANOS74 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-07-07 09:35 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |