|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως σας φαίνονται?
![]() ![]() Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο νέο τους περιβάλλον... Δεν πήρα τελικά 2-3 θυλικιές που ήθελα για να αφήσω τον αρσενικό να διαλέξει αυτή που θέλει επειδή μετά το πετσοπ δεν θα τις δεχόταν και θα μου έμεναν εμένα. Δεν έχουμε καθόλου αντιπαραθέσεις μέχρι στιγμής και πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί το πολυπόθητο ζευγάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ είναι Άλεξ. Άντε και καλές αναπαραγωγές. Αν μπορούσες να βάλεις και μια φώτο γενική του ενυδρείου θα ήταν ακόμα καλύτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα! να σου ζησουν και καλους απογονους!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλαρακι!!πολυ ωραια!!
φτου φτου σκορδα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από εμένα! Περιμένουμε πλήρη παρουσίαση!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουνε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tι άλλη κατεψυγμένη μου προτείνεις να πάρω αν βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ φοβερες φωτο!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Mερικές ακόμα πιο καθαρές με την κάμερα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο. Το οπτικό αποτέλεσμα του ενυδρειου σου είναι όμορφο (όσο μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες. Αν όλα πάνε καλά με το ζευγάρι σου και δεν έχεις κυνηγητό, θα έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή ψαρίων.
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο ότι το αρσενικό δείχνει λίγο αδύνατο. Τι το ταϊζεις; Περιμένω με ενδιαφέρον μια πλήρη παρουσίαση του ενυδρείου σου...Συγχαρητήρια και για τις φώτο. Είναι πολύ καλές...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Με tubifex να τα ταίζω έστω 1-2 φορές την βδομάδα για ποικιλία ή είναι τόσο απαγορευτικό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Να προτιμάς άλλες τροφές αντί των σκουληκιών tubifex.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι...τελικά αποδείχθηκε λάθος αυτή η αγορά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ καλη τροφη παντως ------------------------- βοβερη φωτο η μεσαια απο τις παραπανω!!!!!!!!!!!!! νουφαρο ειναι αυτο??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 08-12-08 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου το στείλανε από Αμερική;! Πόσο κόστησε; Σε πόσες μέρες ήρθαν; Σε τι κατάσταση;
|
|||
|
|||
![]()
Όλα βαίνουμ ορθώς μέχρι στιγμής.
Απώλειες πρέπει να έχω 3-4 μέχρι στιγμής. Αρτέμια λόγω έλλειψης χρόνου ετοίμασα πριν λίγο και λογικά από αύριο θα μπορώ να ταίζω.Ταίζω sera micron και τρυμένο αποξηραμένο bloodworm της σερα.Σίγουρα τρώνε γιατί 1ον έχουν μεγαλώσει και 2ον τα βλέπω να αποβάλλουν πολύ συχνά.Από αυριο θα αρχίσει η καλή μάσα! Α!Και κάτι ακόμα,μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά όποτε γεννάνε τα ψάρια και τρίβω τροφή για να τα ταίσω παθαίνω στο μάτι ιογενή επιπεφικίτιδα. |
|
|||
|
|||
![]()
H πρώτη φωτογραφία στο πρώτο ποστ το κάνει να φαίνεται όντως αδύνατο ήταν και η πρώτη μέρα που το είχα πάρει...αλλά στην τελευταία φωτογραφία δεν μου φαίνεται.
Τα ταίζω κατεψυγμένη αρτέμια,bloodworms και διάφορα pellets. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάνε τα ψαράκια σου; Ελπίζω όλα καλά. Υπάρχουν εντάσεις αναμεσα στο ζευγάρι; Σε τι συνθήκες νερου τα έχεις; Πόσο τα αγόρασες;
Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά αυτά τα ψαράκια μου αρέσουν αρκετά... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βολτάρουν σε όλο το ενυδρείο χωρίς να φοβούνται τρώνε ότι τους δίνω ακόμα και φυλλαράκι! Όχι δεν υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι ακόμα ζευγάρι...ελπίζω να γίνουν όμως με την πάροδο του χρόνου. Επειδή έχω τύρφη και almond leaves στο ενυδρείο οι τιμές είναι kh 5 gh 10 ph δεν έχω καλό τεστ αλλά πρέπει να έχει κατεβεί.Στο πετ σοπ από όπου τα αγόρασα τα έχει 8.70 αλλά μου τα έδωσε και τα 2 10 ευρώ επειδή του είχα πάει κάτι penguin tetra μου έκανε έκπτωση. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ομορφα!!!Ευχομαι να σου προκειψη ενα πολυ καλο ζευγαρι !!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Alex είσαι φοβερός!!Μπράβο ,αυτό αποδεικνύει ποσο αγαπάς τα ψαρια!!!Και πάλι μπράβο γείτονα.
Υγ:Το ενυδρείο είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μικρό update.
Θα δείτε επίσης και πως μεταμορφώθηκε το ενυδρείο μέσα σε 15μέρες. ![]() Πριν 15 μέρες ![]() Πριν 10 λεπτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι απο οτι βλεπω ειναι αρκετα καλητερα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι το τζuwel record 60 καθαρά λίτρα 40.
Eίναι αρκετά φυτεμένο και τον τελευταίο καιρό με αρκετές άλγες...πράγμα που μου είναι αδιάφορο στην παρούσα φάση.Από μετρήσεις kh 5-6 gh 10 ph no test.Αμμωνία-αμμώνιο και νιτρώδη δεν υπάρχουν και νιτρικά γύρω στα 10. Τα ψάρια είναι 26 μέρες μέσα. Τελικά αποδείχτηκε ότι ο αρσενικός δεν το τρίβει το πόμολο και ότι είναι σχετικά έυκολα ψάρια για αναπαραγωγή. Ότι άλλες πληροφορίες θέλετε ευχαρίστως να τις δώσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 πράγματα ακόμη: - θερμοκρασία - co2 (για να πάρουμε μια ιδέα για το pH) - το νερό είναι βρύσης? χρησιμοποιείς Α/Ο? απιονισμένο? τύρφη?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο.να σου ζησουν,και καλες αναπαραγωγες
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δημιουργήσει πολλές κρυψώνες...αρκετές ώστε να βάλω και δεύτερη θυλικιά αλλά είναι υπερβολή.Αύριο μεθάυριο θα που ποστάρω φωτό από το ενυδρείο που να φαίνεται ολόκληρο θα το διαπιστώσετε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είδα ότι υπάρχουν πολλές κρυψώνες. Σπηλιές (= κρυψώνα με μόνο μια είσοδο-έξοδο και οροφή) δεν είδα... εκτός κι αν τις έχεις τόσο καλά κρυμένες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
'Βαριά' - Apistogramma cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-05 10:47 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |