|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
Εδω και μια βδομαδα ο αρσενικος εχει περιορισει το θηλυκο σε μια γωνια του ενυδρειου και οποτε ξεφευγει απο τα στενα ορια δεν προλαβαινει να τις μετραει.Το ιδιο συμβαινει και κατα την διαρκεια του ταισματος.Μιλαμε για πολυ ξυλο με δυνατα χτυπηματα.Αναγκαζομαι να κανω αντιπερισπασμο ριχνοντας τροφη στις δυο γωνιες για να μπορεσει να φαει το θηλυκο.Το ζευγαρι δεν ειναι επιθετικο προς τα αλλα ψαρια του ενυδρειου,δεν εχει καθαρισει καποια επιφανεια αλλα ουτε και τα αναπαραγωγικα τους οργανο ειναι εμφανη,οπως ειναι πριν τη γεννα.Το ερωτημα ειναι αν οντως ειναι συμπεριφορα πριν το ζευγαρωμα οποτε να περιμενω και τα παραπανω η κατι αλλο. Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Kατα ποσο εισαι σιγουρος οτι ειναι ζευγαρι;
Σε ρωταω γιατι συνηθως σε ζευγαρι δεν εχουμε πολυ βιαια χτυπηματα. Σε καθε περιπτωση να εισαι ετοιμος να απομονωσεις καποιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι 100% ζευγαρι το εχω δει απο τα αναπαραγωγικα οργανα.Οσο για τα χτυπηματα τα εχω ξαναδει σε τετοια ενταση τα οποια ειχαν γεννησει αργοτερα.Οποτε...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έχει προηγηθεί αποτυχημένη γέννα δεν αποκλείεται να θεωρεί ο αρσενικός ως υπεύθυνη την θυληκιά και να την...
![]() ![]() Ίσως αν γινόταν μια αναδιάταξη στο διάκοσμο να τους αποσπούσε την προσοχή για λίγο και να γλύτωνες τις αψημαχίες... πάντα καλά, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα καλησπερα
Να διευκρινησω οτι παρομοιο εντασης ξυλο ειχε πεσει σε αλλο ζευγαρι που ειχα παλαια.Στο συγκεκριμενο δεν εχει υπαρξει γεννα...ακομα.Θα κοιταξω να εφαρμοσω την δευτερη επιλογη με την αναδιαταξη και βλεπουμε. Ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
Μετα απο δυο μερες και ενω εχω αλλαξει λιγο το aquascape το ξυλο παραμενει αμειωτο.Η μονη περιπτωση που δεν εχει ![]() ![]() Ειπαμε κιχλιδες....αλλα αυτο παραπαει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τον αρσενικο βγαλε καλυτερα και ξαναλλαξε τον διακοσμο
... αλλα τι σου λεω αφου εσενα δεν σου αρεσουν τα νοτιοαμερικανικα ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Οσο για την αγαπη μου για τα νοτιοαμερικανικα ειναι δεδομενη ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε τον σε εναν κουβα με μια πετσετα απο πανω και μια αεραντλια μεχρι να φυγεις
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγκυκλοπαιδικα γνωριζουμε γιατι το αρσενικο δειχνει αυτη την επιθετικοτητα?Τα εχω σχεδον 7 μηνες και ουδεποτε ειχα παρομοια συμπεριφορα. |
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως η συμπεριφορα αυτη δεν συνανταται σε "ησυχες" κιχλιδες οπως ειναι τα σκαλαρια, αλλά παντα υπαρχουν κι εξαιρεσεις. Αν δεν εχει προηγηθει ζευγαρωμα μεταξυ τους μπορει απλως να μην ειναι συμβατα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Υ.Γ.Οποτε οι λυσεις ειναι δυο ή διαζυγιο ή η αλλαγη συντροφων.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε άδεια στον αρσενικό να πάει καμιά βόλτα να το ξανασκεφτεί!!
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα σκαλαρια | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 19-07-08 14:26 |
Γεννα-Σκαλαρια | maikl | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 03-05-08 19:25 |
Συμπεριφορα σε σκαλαρια μετα την εκκολαψη | Μικρος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 04-05-07 23:30 |
ΓΕΝΝΑ Σκαλαρια !!! | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-01-07 02:53 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |