|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ που με καλωσορίζεται . Μπαίνω και εγώ στον παιχνίδι των ερωτήσεων !!!
Διαμορφωμένη κατάσταση : 1) Ενυδρείο 125 RIO JUWELL με νερό από 22/11/07 . 2) Υπόστρωμα DENNERLE , χαλίκι ψιλόκοκκο . 3) Στρώσιμο με sera nitrivec - aquatan - toxinec ( λόγω του ότι το είχα ξανακάνει και στο παρελθόν και δεν συνάντησα πρόβλημα ) . 4)Φυτά : echinodorus bleheri ( 4 ) , lilaeopsis mauritiana ( 2 ) , hemianthus callitrichoides ' cuba ' ( 1 ) , cabomba caroliniana ( 1 ) , alternanthera reineckii ' bronze ' ( 1 ) , echinodorus dschungelstar ( 1 ) . 5)CO2 DIY δύο μπουκάλια του λίτρου , δουλεύουν με 14 φυσαλίδες το λεπτό . 6)Ph 7.2 , Αμμωνία 0 , νιτρώδη 0 , νιτρικά δεν έχω πάρει τεστ ακόμα , Fe 0.5 ( προϊόντα sera ) . 7)Λίπανση flourish iron κάθε 3 ημέρες 1 ml , pottasium κάθε μέρα 1 ml . ![]() Ερώτήσεις : 1)Δεν έχω κάνει αλλαγή νερού ακόμα . Έπρεπε να έχω κάνει ή πότε πρέπει να ξεκινήσω να κάνω ? ( είναι ένα θέμα που πάντα μου διέφευγε ) . 2)Οι εχινόδοροι έχουν βγάλει σε ορισμένα φύλλα μικρές ίνες που κάθε μέρα μεγαλώνουν , μέχρι τώρα είναι 2 εκατοστά και παρατηρώ ότι εμφανίζονται και στο μπροστινό τζάμι . Τι έχει συμβεί και πως το αντιμετωπίζω ? 3)η cuba έχει αρχίσει και ασπρίζει , μάλλον δεν τα πάει καλά . Τι συμβαίνει ? Θα χαρώ πολύ να με συμβουλεύσετε για την όλη διαδικασία μου και αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει στις απορίες μου . Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά! | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-10-07 07:08 |
Πρόβλημα με φυτά | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-07 14:35 |
Πρόβλημα με φυτό!!!!!!!!!! | xsilliga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-05-06 15:08 |
Πρόβλημα με φυτά | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 05-05-05 00:22 |
Στρώσιμο μαζί με φυτά | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-05 12:54 |