|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙχα κανει δωρο στην κοπελα μου ενα σκιουρακι,καταπληκτικο ζωηρο απολα.αλλα επειδη εφυγε 8 μερες εξωτερικο το πηρα εγω.σημερα τελευταια μερα εκανε ενα περιεργο θορυβο και σκεφτειτε για να καταλαβω απο που προερχοταν γκρεμισα ολο το σπιτι γιατι νομιζα οτι ειχε μπει κανα πουλακι μεσα.
Σημερα λοιπον πρωτη φορα τοσους μηνες που το εχει η κοπελα μου εκανε τετοιο θορυβο.το ειχε εξημερωσει αρκετα αφου να δειτε,εβαζε το χερι της μεσα με φαγητο στην παλαμη και ανεβαινε στην παλαμη της και ετρωγε απο εκει. υπαρχει περιπτωση να ειναι κλαμα αυτος ο θορυβος?καποιος που ειχε σκιουρακι μηπως γνωριζει τπτ σε περιπτωση που ειχε αντιμετωπισει το ιδιο?μηπως ειναι λοξυγκας 'η ροχαλητο? πλιζ βοηθειστε γιατι ανησυχω πολυ. μολις μου ειπε η κοπελα μου οτι το κανει μονο οταν κοιμαται,'η τουλαχιστον ετσι παρατηρησε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τουρμπελα με θορυβο? | the watcher | Κυκλοφορία | 4 | 14-12-08 17:24 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | Άλλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Σκιουρος | crural | Άλλα ζώα | 12 | 12-02-08 15:46 |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |