|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπω κι εγω τοσα και τοσα ενυδρεια λαμπουν απο καθαριοτητα και το νερο ειναι τοσο καθαρο που σου ερχεται να το πιεις..!!(λεμε τωρα..)
στο ενυδρειο (που ειναι στρωμενο αρκετους μηνες) γιατι το νερο ειναι σα να μην πω τι..( ![]() ![]() μηπως το φιλτρο δεν αρκει; ή πρεπει να βαζω σκουπα καθε φορα που αλλαζω το νερο; το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα (οχι καθαρα) και το φιλτρο γραφει επανω: tetratec 2801-001 A (δεν ξερω τι ειναι αλλα εσεις λογικα θα βγαζεται μια ακρη) εχω μεσα 4 γκαπακια και 2 γατοψαρακια (και 2 σαλιγκαρακια)
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα καθε φορα που κανω αλλαγη βαζω σκουπα.
Μηπως ταιζεις πολυ;
|
||||
|
||||
![]()
η μητερα μου ταιζει, και ναι ταιζει πολυ, αλλα δεν με ακουει που τις λεω να το μειωσει, λεει πως οταν ταιζει λιγο τα ψαρια δεν πανε καλα..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε τις τροφές και κρύψτες...!
¶μα ταΐζεις πολύ, πέραν όλων των άλλων η αμμωνία θα σου φτάσει στα ύψη και θα θες αλλαγές νερού κάθε τρεις και λίγο! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα τις κρυψω !
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το τεστ δεν μας τα λεει καλα.... | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-08-07 15:50 |
αποριεσ για το φιλτρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-03-07 03:09 |
φιλτρο για 40 λιτρα | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 06-12-06 16:28 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |
Μηπως δεν ταιριαζουν? | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:56 |