|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποφασισα να κανω μεσογειακο.απο ενυδρεια εχω δυο ενα 35*35*50 (μ*π*υ) και ενα 60*30*35(μ*π*υ).ποιο ειναι καλυτερο να κανω;;;
τι εξοπλισμος θα μου χρειαστει;;;αλλαγες νερου με τη νερο πρεπει να κανω;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Παρτο απτην αρχη κ μελετησε το
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23562 Γνωμη μου ειναι οτι τοσο μικρα ενυδρεια οσο αυτα που λες,για μεσογειακο δεν κανουν
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ ότι και εγώ συμφωνώ..........
Μόλις είδα το thread είπα "άντε μπράβο, να ακολουθήσω ένα τέτοιο thread από την αρχή του", μια και εγώ προς τα τέλη Αυγούστου υπολογίζω ότι θα στήσω ένα Μεσογειακό, αλλά ρε συ αδερφέ, μου φαίνονται πολύ μικρά και τα δύο ενυδρεία που έχεις για τέτοιου τύπου βιότοπο. Εγώ να φανταστείς, αυτό που υπολογίζω να φτιάξω για Μεσογειακό θα είναι 1,50 Χ 0,60 Χ 0,70. Κατά προτίμηση το 1,5 θα γίνει 2 μέτρα, αλλά θα εξαρτηθεί από τα φράγκα που θα χρειαστεί......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω χωρο για αυτο.αλλιως θα εκανα και 3 μετρο!!!
------------------------- αλλαγες νερου καθε ποτε πρεπει;;;με θαλασσινο νερο να γινονται;;;τι θα ταιζω στα ψαρακια (2-3 μικρα πετροψαρα θα βαλω);;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asteris_veroia : 07-06-08 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω κι εγώ
Πάντως το δεύτερο νομίζω είναι καλύτερο όχι για μεσογειακό αλλά γενικά σαν ενυδρείο. Το πρώτο είναι πολύ στενο. Μπορείς να τα κάνεις μόνο με γαριδούλες και καβουράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα σου προτεινω το δευτερο.......με λιγα πραματακια μεσα ......
αν χρειαστεις βοηθεια στο υποβρυχιο υλικο μιλαμε
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες αφού πρόκειται για Μεσογειακό, ας μιλήσουμε έτσι κι αλλιώς........
Να ξέρω και εγώ τι θα κάνω όταν έρθει η ώρα........... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RΙΟ-180 Εξοπλισμο για μεσογειακο | Μικρος | Μεσογειακό | 97 | 22-06-10 14:51 |
νεο ενυδρειο | monomaxos_lover | Bettas | 14 | 06-12-06 20:15 |
νεο σαλιγκαρακι???? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-06 13:29 |
Νεο Ενυδρειο | anasios | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 19-11-05 00:49 |