|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Μετά από 3,5 χρόνια scalaro-κατοχής, ήρθε και η σειρά μου για αντιμετώπιση προβλήματος finrot. Κατά τις διακοπές του Πάσχα έλειψα 10 μέρες από το σπίτι. Με την επιστροφή μου (και ενώ τις ημέρες απουσίας μου τα ψάρια ταϊζόντουσαν κανονικά κτλ. χωρίς να έχει αλλάξει τπτ από την καθημερινότητά τους) είδα το ένα από τα 2 του ζευγαριού να έχει παρουσιάσει finrot χωρίς να έχει κάποια προϊστορία, ενώ το άλλο scalariπαραμένει υγιέστατο. Καθώς είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα.....Τί να κάνω γιατροί μου? Είναι κάτι 1) Ιάσιμο? Και αν ναι, τί πρέπει να κάνω? 2) Κολλητικό? Δηλαδή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το άλλο που είναι υγιές? Τέλος, πόσο γρήγορα εξαπλώνεται στο ψάρι? Ήδη δεν είναι και στα καλύτερά του, έκανα μία αλλαγή γύρω στο 35%, αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ σε μόλις 11 ημέρες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ------------------------- Κανείς να δώσει τα φώτα του????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eve_gr2000 : 07-05-08 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fin Rot και καμπούρα σε Guppy... | chasoulasj | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-02-08 16:16 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
Fin rot | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-07-06 19:44 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |