|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
διαβασα το παρακατω σε ενα αλλο post και προβληματιστηκα.. (copy-paste) "Το φιλτρο αν καταλαβα σωστα ειναι το ELITE 200 ή κατι τετοιο. Στο διατρητο καλαθακι ειναι ανθρακας, τον οποιο θα αφαιρεσεις και μεσα στο καλαθακι θα βαλεις καποιο βιολογικο υλικο πχ σαμπστρατ προ." Εχω το Magi-300 της Resun που λειτουργει με τον ιδιο τροπο.Απο το μαγαζι που το πηρα οταν ξεκινουσα μου εδωσε και ενα κουτι ανθρακα(καρβουνακια δηλαδη) για να τα αλλαζω ανα 1-2 μηνες. Πρεπει να βαλω αλλο βιολογικο υλικο? Και αν ναι γιατι? Το φιλτρο το δουλευω με αυτον τον τροπο πανω απο 5 μηνες και εχω αλλαξει δυο φορες καρβουνακια .. Επισης σε καθε αλλαγη νερου προσθετω μια καψουλα bactozym...ετσι μου ειπαν...Κανω κατι λαθος?????
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ουπα για βιολογικο υλικο. | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-07 15:37 |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Οικονομικό Υλικο για φιλτρο | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 27-10-07 14:08 |
Βιολογικο | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-04-04 21:06 |
Βιολογικο υλικο "Substrat" σε εξ. φιλτρο, πιο και | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 18-07-03 21:44 |