|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που σας γράφω. Έχω ένα 90 Λτ. Carrefoure με Αφρικάνες Κιχλίδες,είναι το πρώτο μου και το έχω κάπου 9 μήνες. Θέλω να πάρω ένα μεγαλύτερο γιατί απο ότι ξέρω μάλλον τα 90 Λτ. είναι λίγα για κιχλίδες. Ξέρεται κάποιον που να φτιάχνει ενυδρεία γιατί θέλω ένα με συγκεκριμένες διαστάσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!!! και για την ερώτηση που έκανες... αν πιάνουν τα χέρια σου γιατί δεν το επιχειρείς ο ίδιος...
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
------------------------- Καλώς ήρθες ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 03-04-08 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα είναι η πρώτη φορά που γράφω.Έχω ένα 90 Λίτρων ενυδρείο (Carrefoure) με πέντε αφρικάνες Κιχλίδες ένα γλύφτη και δύο γατόψαρα.Ξέρω ότι είναι μικρό για αφρικάνες και θέλω να το αλλάξω.Ξέρετε κανέναν που να κατασκευάζει ενυδρεία, γιατί θέλω ένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις. ευχαριστώ
------------------------- [quote=vlachman;251589]Καλησπερα είναι η πρώτη φορά που γράφω.Έχω ένα 90 Λίτρων ενυδρείο (Carrefoure) με πέντε αφρικάνες Κιχλίδες ένα γλύφτη και δύο γατόψαρα.Ξέρω ότι είναι μικρό για αφρικάνες και θέλω να το αλλάξω.Ξέρετε κανέναν που να κατασκευάζει ενυδρεία, γιατί θέλω ένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις. 20 Λτ. ενυδρείο τώρα με χρυσόψαρα που γίναν μεγάλα σαν γόπες. Τί άλλο ψάρι μπορώ να βάλω σε κάτι τόσο μικρό αφού ακόμα και τα τέτρα θέλουν μεγαλύτερο ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vlachman : 03-04-08 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε 20 λιτρα μπορεις να βαλεις εναν μονομαχο...μονο του!!!
η μπορεις να βαλεις γαριδουλες και σαλιγκαρακια.. οτι απο τα 2 καλο θα ηταν να εβαζες και ζωντανα φυτα και θα μπορουσες να κανεις ενα μικρο κοσμημα!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το έχω σκεφτεί αυτό που λές να πάω σε ένα τζαμά αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει η κόληση ή το πάχος του τζαμιού που θα χρειαστεί.Τί να κάνω για βάση, μεταλική η ξύλινη; |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ήρθες καταρχας
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γειά σας!!! | kolasmenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 29-10-06 14:01 |