|
||||
|
||||
![]()
ζωντανο η πλαστικο??
υπαρχουν κατι γυαλινα ψαρακια που επιπλεουν με μια φυαλινι φυσαλιδα γεματη αερα!μαλιστα πινουν και οι γατες νερο απτη 0,5λιτρη τους γυαλα χωρις αυτα να στρεσαρονται!
|
||||
|
||||
![]()
νερο επιτρεπεται να εχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει και μπορεις να το βρεις ευκολα...ενα νεκρο χρυσοψαρο!
(να κανουμε και λιγο χιουμορ westie...ανευ παρεξηγησης...)
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν και τα ψαριοφαντασματα, και πανε και κοπαδιαστα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα ποιος δουλεύει ποιόν ήθελα να ήξερα αλλά τές πα ...
|
||||
|
||||
![]()
Να κλάψω
![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη μετα απο μια εβδομαδα θα βαλεις θερμοστατη? Και δεν μπορεις να κανεις υπομονη μεχρι τοτε? Εχουμε ξαναπει οτι αυτο το χομπι χρειαζεται πολυ υπομονη, κι εσυ σε ολα σου τα ποστ δειχνεις οτι δεν την εχεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν μικρά φιλτράκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
τσιμπα και σαλατα θα αναγουλιασεις με το ψαρι θα σου ερθει βαρι
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι γαρίδες σε τόσα λίγα λίτρα.
Και εγώ ήθελα να το κάνω αυτό αλλά πληροφορήθηκα και είναι λάθος. Σε τόσα λίγα λίτρα μόνο μονομάχος και αυτός οριακά. 50watt είναι υπερβολή...με έναν 25αρη είσαι κομπλέ. Τώρα όσο αναφορά το φιλτράκι μπορείς να πάρεις κρεμαστό ή το μικρότερο που θα βρεις βάζοντας μπροστά του μπλε σφουγκάρι για να χαμηλωσει η ροή αλλά όχι η αποδοτηκότητα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να γίνεις πιο σαφής, γιατί έτσι δεν θα μπορει να σε βοηθήσει κανείς?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να έπαθα άραγε??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως σου την κρατουσε πιο ανετα εννοείς?
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει..... Μπορεί να μην έχει διαβάσει τόσο .... να θέλει και να λέει πράγματα που για εσάς είναι ανήκουστα (δεν αναφέρομαι στο το προηγούμενο πόστ ..αλλά γενικά)... αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και 12 .... όΧι πως εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος αλλά μέσα σε 3-4 εφηβικά χρόνια αλλάζουν πολλά!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ; | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 2 | 07-03-08 14:13 |
Υπαρχει περιπτωση;; | Steve | Δίσκοι | 23 | 18-07-07 13:55 |
υπαρχει κυνδινος?? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 10-04-07 09:39 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |