|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μόλις τέλειωσα το ενυδρείο μου και αμφιβολίες με κατακλύζουν. μπας;
λοιπόν για ένα ενυδρείο 80 μήκος, 50 βάθος και 55 ύψος, χρησιμοποίησα οχτάρια τζάμια, ενώ θα χρησιμοποιήσω και κόντρες. Ο πάτος είναι μονός. Πάμε καλά ή την πατήσαμε; |
|
|||
|
|||
![]()
Γενικα εισαι μεσα στο οριο ασφαλειας και με τις κοντρες ακομα καλυτερα. Για τι ειδος ενυδρειου το προοριζεις ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά θα είσαι αν μπουν και οι κόντρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου είναι 95x45x50 και έχει οκτάρια! Οπότε είσαι καλά!
|
||||
|
||||
![]()
το προορίζω για κιχλίδες... έχω καποιες μή συμβατές στο ενυδρείο μου, είναι jewel και θέλω να τις χωρίσω..
Τώρα μια απορία, πώς τοποθετώ τις κόντρες και σε τί διάσταση να τις κόψω; |
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορει στο forum αλλα επειδη το ειχα προχειρο παρτο. Το εχει φτιαξει καποιο παιδι απο εδω μεσα και εχει βοηθησει πολυ κοσμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νάσαι καλά, όντως πολύ χρήσιμο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρίζω το φίλτρο μου σωστά; | violinist | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-04-07 21:55 |
Κατασκευή ενυδρείου, ερώτηση για πάχος τζάμιου | pavloukos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-08-06 10:22 |
Είναι φωλία αυτό? | Vasilizzz | Bettas | 15 | 07-01-06 18:30 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |