|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω το ξερετε αλλα ας το πω....
μπορεις να εχις 2 μονομαχους μεσα στην ιδια γυαλλα απλως περνοντας 2 βαζα ενα μεγαλο και ενα μικροτερο και το βαλεις το ενα μεσα στο αλλο βαλε τροπος που μπορεστν αλλη ετσι γινοντε 2 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τσιφ.....κατι δεν μ'αρεσει.....γυαλες ,βαζα.....κατι δεν μου παει...
|
|
||||
|
||||
![]()
με τον ίδιο τρόπο μπορείς να έχεις 6 μονομάχους μέσα σε 6 βάζα, σαν τις ρωσικες μπαμπούσκες ένα πράγμα!
Πέρα την πλάκα ένας μονομάχος είναι ευτυχισμένος σε ένα ελαφρώς ή όχι φυτεμένο 40άρι με φιλτράκι και θερμοστάτη. Όλα τα άλλα ....
|
||||
|
||||
![]()
Ο μόνος τρόπος είναι σε ένα ενυδρείο 40+ λίτρων να το χωρίσεις στη μέση με αδιαφανές τζάμι-πλέξι κατά 70-80% και το υπόλοιπο μπλε σφουγγάρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βαζουμε ψαρια σε γυαλες.......
|
|
||||
|
||||
![]()
βόλεψε τον έναν και άσε τους αλλους...βάζα γυαλλες και κακο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
e sry re file alla en to prwto m 4ari ,enx p m pan ta 4 toutos sto pet shop eprepe na pm doki kamia pliroforia kan oute posa filou8kia prepi na tou dwko enx
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα φιλικα στα λέω..
![]() κι εγώ είχα έρθει στην θέση σου ..οι πετσοπαδες είναι για ξύλο ρώτα εδώ όλοι έχουν την δίαθεση να σε βοηθείσουν..απλα κάνε αυτα που θα σου πούμε και ο ψάρης θα είναι μια χαρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ γράφε ελληνικά. Λατινικοί χαρακτηρες, με ιδιωματισμούς και συγκοπτόμενες λέξεις! Έλεος τα μάτια μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ου σορρυ εξεασα
λεω ειναι το πρωτο μου ψαρι και δεν ξερο καν ποσο φυλλα πρεπει να του δοκο αλλα εκινοσ στο πετ σχιοπ δεν μου εδωσε καθολου πλιροφοριεσ |
|
||||
|
||||
![]()
μα καλά ρε παιδιά δν καταλαβατε τι λέει
![]() χεχεχεχε.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα ποσα φυλλα να του δωσο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τίποτα όμως....
Λίγη τροφή. 2-3 φυλλαράκια |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παω με το ποδηλατακι μου 5 λεπτα που να τρεχω σε αλλους ,εγς 1,5 του εδεινα,σιγουρα 2 οξα ενα τν ποσπασω?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ τον ταίζω με διάφορες τροφες..σου πρωτείνω να του αγοράσεις σκουλικακια(bloodworms)αυτη είναι η κανονική τους τροφη..δείνε του ενα φυλλαράκι το πρωί και ενα το βράδυ(το μεγεθος να είναι ουτε μικρό ουτε μεγάλο ..μεσαίο μεγεθος)
|
|
|||
|
|||
![]()
egw valw tous tin nixta 2
___________________________-- βαλω τους την νυχτα 2 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟΥΣ!!!! | mariah | Bettas | 6 | 26-07-07 14:40 |
τροφη για μονομαχους | alexinio | Bettas | 7 | 14-04-07 22:18 |
κατασκευη tank για 4-5 μονομαχους | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 04-06-06 18:38 |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
μικρο ενυδρειο 3 μονομαχους φαση Α | melitropos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 22-09-05 00:55 |