|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το gab μετακομισε σε νεο server, και ειναι σε φαση που αλλαζει το dns
Ειναι πιθανο να ειναι λιγο αργο σημερα, μεχρι να ολοκληρωθει η μεταφορα. Αν παρατηρησετε καποιο θεμα, να με το πειτε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα προσωπικά μου μυνήματα που δειχνουν , εδω και κατι μήνες
οτι εχω ενα νεο μυνημα(φαντασμα) ,διορθώνεται,μηδενίζει? Καλώς ήρθατε, SOCRATIS. Τελευταία επίσκεψή σας: Χθες στις 14:15 Προσωπικά Μηνύματα: 1 Νέα Μηνύματα, Σύνολο 251. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα πμ σου κάτι θα κάνει πιστεύω ο Sir όσον αφορά την καθυστέριση δεν βλέπω καμία!
|
||||
|
||||
![]()
Για την καθυστερηση εξαρταταται σε πιο server θα πεσεις..Λειτουργει και ο παλιος και ο καινουργιος. Αλλα επειδη ο παλιος τραβαει τα data απο την database του καινουργιου και τα ξαναστελνει, ειναι σαφως πιο αργός, αν πεσεις σε αυτόν. Το dns θα κανει expire τον παλιο αυριο το πρωι, αλλα απο οτι βλεπω η μεγαλη μαζα εχει ηδη περάσει στον καινουργιο.
Οσο για τα pm, (που ειναι ασχετα βεβαια με τη μετακομιση) μια λυση ειναι να σου διαγραψω ΟΛΑ τα pm.. Θες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω που το είπες άρχισε να σέρνετε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πετάει ! Μπράβο Σωτήρη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |